Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Олега Албанського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 31.05.2022 16:31
Кількість переглядів: 185

Під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Олега Албанського відбулось чергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Перше питання порядку денного стосувалося встановлення КВЕП «Подільськводоканал» тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2022 р.

Планові тарифи на послуги переглядаються у зв’язку з підвищенням у 2022р. тарифів на електричну енергію на 47,9 %, переходом підприємства з оплати податку на доданФото без описуу вартість у розмірі 20% на оплату єдиного податку по ставці 2% ( на час військових дій на території України), також переглянуті витрати на матеріали, необхідні для проведення ремонтних робіт. Всі інші витрати залишаються без змін, на рівні, затвердженому діючими тарифами на послуги. В результаті проведених розрахунків, розмір тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2022р., в порівнянні з затвердженими тарифами з 01.10.2021р., НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ!

Також члени виконкому опрацювали проєкт рішення, яке стосувалося видачі ордерів на знесення зелених насаджень. Доповідала Олена Чернега, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин.

З 2-ома проектами рішень, що стосуються захисту прав дітей, доповідала начальник Служби у справах дітей Анастасія Єфімова.

На порядок денний виносився ще ряд питань соціального характеру, з яких доповідала Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я. Подільська громада вже прийняла понад 1466 внутрішньо переміщених осіб, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії. Тож з метою забезпечення їхніх потреб, виконавчим комітетом міської ради було внесено зміни до Порядку безоплатної видачі продовольчих товарів для підтримки ВПО. Також зміни були внесені до Порядку безоплатної видачі продовольчих товарів для соціальної підтримки осіб/сімей, які опинились у складних життєвих обставинах під час воєнного стану.

Розглядався і ряд інших питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора