Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цьогоріч, через війну, свято Останнього дзвоника у ЗЗСО #8 відбулось онлайн. Замість урочистої лінійки – віртуальна зустріч із директором, класними керівниками та друзями-однокласниками.

Дата: 31.05.2022 11:24
Кількість переглядів: 225

Без галасу на шкільному подвір’ї, щемливих емоцій та прощального вальсу.

Цьогоріч, через війну, свято Останнього дзвоника у ЗЗСО #8 відбулось онлайн. Замість урочистої лінійки – віртуальна зустріч із директором, класними керівниками та друзями-однокласниками.Фото без опису

Хоч свято й було проведено онлайн, відчуття все одно просто неперевершені. Здається, ніби весь захід відбувався в одній залі!

«Ми з дітьми обмінювались своїми емоціями. Я бачу, наскільки позитивно діти вражені та захоплені цією подією. За ці місяці всі дуже скучили одне за одним, і дійсно не вистачало якогось живого спілкування, але ми пережили цей період душею і серцем. Це було надзвичайно, навіть незважаючи на те, що це було в онлайн-форматі, атмосфера свята передалася», - Алла Натіна, директор ЗЗСО #8.

Для більшості учнів цей день -це ще одна сходинка шкільного життя, ще одна власна маленька перемога, а для випускників - це дорога в доросле життя.

Педагогічний колектив ЗЗСО #8 щиро дякує учням і батькам за те, що спільними зусиллями всі пройшли випробування із дистанційного навчання. Бажаємо всім гарного літнього відпочинку, сил і натхнення для нових звершень. А випускникам - упевненості у власних силах, завзяття і здійснення всіх ваших планів і мрій! Хай щастить!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора