Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щороку приходить той травневий час, коли дорослішає ще одне покоління школярів нашої Подільської громади.

Дата: 31.05.2022 09:04
Кількість переглядів: 192

Шановні учні, вчителі, батьки! Шановні випускники!

Щороку приходить той травневий час, коли дорослішає ще одне покоління школярів нашої Подільської громади. Сьогодні ми вітаємо всю освітянську родину із завершенням навчального року! Звісно, не таким ми його собі уявляли, не такі були мрії, не такі були плани, але війна внесла свої корективи.

Це початок дороги у нове, доросле та самостійне життя для випускників. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прФото без описуийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Де б ви не були, завжди пам’ятайте про рідний край, батьківський дім, вашу школу та вчителів. Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків – напутні слова, які додадуть віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості.

Від імені Подільської міської ради та виконавчого комітету висловлюю слова глибокої вдячності педагогам Подільської міської громади за те, що вклали у дітей і душу, і серце, і знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Бажаю Вам насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях: раділи їхнім першим успіхам, підтримували та допомагали у важку хвилину. А ви, наші діти, цінуйте їхню любов і підтримку та пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас!

Бажаю всім нам миру, віри та впевненості у завтрашньому дні, добробуту та злагоди у Ваших оселях та у родині! Слава Україні!

З повагою, виконуючий обов'язки Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора