Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 30.05.2022 14:17
Кількість переглядів: 236

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:

-Департамент житлово-комунФото без описуального господарства, архітектури та земельних відносин посилено працює над заявками та скаргами жителів громади. Також продовжується робота з інвентаризації земельних ділянок, що дозволяє визначати межі земельних ділянок та контролювати справляння плати за землю. Крім того, працівниками Департаменту проводяться зустрічі з квартальними щодо перейменування вулиць.

-Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Так, за інформацією КВЕП «Подільськводоканал» аварійних ситуацій та перебоїв з водопостачанням не виникало. Крім того, працівники підприємства готують до запуску міські фонтани. КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону. Тривають роботи по заміні тепломереж у мікрорайонах міста, а також проводяться ремонтні роботи великих котлів.  КО «Благоустрій» продовжує роботи з благоустрою громади (проводиться сезонний покіс трави, щоденно прибираються вулиці та вивозиться сміття, приводять до ладу дитячі майданчики, які знаходяться на балансі підприємства). КО «Міськсвітло» у повному обсязі виконує заявки від жителів. Крім того, до зими вже підготовлені 28 міських трансформаторних підстанцій та 14 ТП, які знаходяться у селах громади. ПСКП «Меморіал-сервіс» вже завершує прибирання кладовища у с. Олександрівка, а також продовжується покіс трави на міських. Працівниками ПП «Городок-КВП» проводиться покіс трави та прибирання на прибудинкових територій, у належному стані утримуються всі дитячі майданчики і виконуються заявки мешканців.

- Управління економічного розвитку та інвестицій зазначає, що посівна кампанія у Подільській громаді вийшла на фінальну стадію. Крім того, вже напрацьовуються плани по майбутньому збору врожаю. Також, працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (на минулому тижні складено 50 протоколів). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби працює щодня. Управління економічного розвитку та інвестицій спільно із Подільським міськрайонним центром зайнятості займаються формуванням переліку вакансій для переселенців. Так, на сьогодні, є 16 актуальних вакансій на підприємствах та в установах Подільської громади.  

- Центр соціальних служб та Служба у справах дітей посилено працюють з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та родинами-переселенцями. Внутрішньо переміщені особи у Центрі соціальних служб отримують гуманітарну допомогу, переважно є потреба у речах.

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує працювати з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 1466 осіб. Субсидії та інші соціальні нарахування виплачуються вчасно.

- Управління спорту та молодіжної політики утримують у належному стані спортивні майданчики. Також плануються різноманітні спортивні заходи.

-Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги працюють у штатному режимі. Лікарі первинки продовжують виїзні прийоми у села громади.

За результатами наради керівникам комунальних підприємств, установ, організацій були дані зауваження та відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора