Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільську відбувся товариський футбольний турнір «Кубок вільних людей» на підтримку Збройних Сил України, які гідно та мужньо захищають нашу державу!

Дата: 30.05.2022 08:17
Кількість переглядів: 223

У Подільську відбувся товариський футбольний турнір «Кубок вільних людей» на підтримку Збройних Сил України, які гідно та мужньо захищають нашу державу! Турнір проводився за сприяння Подільської федераціФото без описуї футболу.

Між собою змагалися 4 команди - ФК «Імперія холоду», ФК «Гонората», ФК «Фонтан» та гості - ФК «Балта».

Всі команди були поділені по дві групи, а гра складалася з двох таймів по 30 хв.

На початку гри, учасники вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих Героїв України, які віддали своє життя за незалежність України.

Незважаючи на товариський характер змагань, усі матчі проходили в гострій та безкомпромісній боротьбі. Кожна з команд вперто боролась за перемогу, а вболівальникам важко було стримувати емоції!

Протягом гри, біля трибуни стояла скринька і всі охочі могли зробити свій внесок у велику справу - допомогу українській армії!

Кошти, зібрані під час турніру, будуть перераховані на закупівлю питної води для наших захисників, які зараз перебувають на Миколаївщині.

У напруженій боротьбі переможцем турніру став ФК «Імперія холоду», срібним призером - гравці ФК «Гонората», третє місце посіли футболісти ФК «Балта» і четверте - ФК «Фонтан».

Після турніру всіх учасників та вболівальників частували смачною рибною юшкою, вертутами та іншими смаколиками.

Об‘єднуючись навколо гарних ідей, у час найстрашніших і найважчих випробувань для українського народу, ми демонструємо велику силу духу, силу волі і силу бажання ПЕРЕМОГТИ!

Щиро дякуємо нашим Героям за можливість жити під мирним небом.

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів та підтримує наших захисників. Ми всі разом творимо добру справу.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора