Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось спортивно-розважальне свято «Мама, тато, я – спортивна сім’я!»

Дата: 28.05.2022 12:55
Кількість переглядів: 215

У Подільську, за підтримки Управління спорту та молодіжної політики та Центру «Спорт для всіх», відбулось спортивно-розважальне свято «Мама, тато, я – спортивна сім’я!». Команди змагались за першість у різних конкурсах та естафетах. Право називатися найспортивніФото без описушою сім'єю виборювали 6 подільських родин. Активно долучилася до змагань і родина переселенців Семенець, які проживають на території Подільської громади.
До програми змагань входили різноманітні естафети та конкурси, в яких учасники показали майстерність, спритність, кмітливість та спортивний азарт. Кожна родина показала справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі сімейні команди були налаштовані на перемогу.
Організатори доклали зусиль, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими і справедливими, а юні глядачі оплесками підтримували всі команди.
За підсумками змагань місця визначились наступним чином:
1 місце - команда "Патріоти" - родина Павлюк (срібні призери обласних змагань " Мама, тато , я - спортивна сім'я", які проходили в м. Южне  у 2017 році);
2 місце - команда "Вишня" - родина  Нестерець;
3 місце - команда "Полуничка" - родина Семенець.
Задоволення від участі у цьому спортивному святі отримали і дорослі, і дітвора. Спортивний захід подарував енергію, бадьорість і наснагу всім учасникам.
Бажаємо нашим сім'ям завжди бути здоровими, спортивними та самими дружніми!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора