Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до Порядку безоплатної видачі продовольчих товарів для підтримки внутрішньо переміщених осіб в Подільській міській територіальній громаді під час воєнного стану

Дата: 27.05.2022 14:34
Кількість переглядів: 301

Проект

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін до Порядку безоплатної

видачі продовольчих товарів для підтримки внутрішньо

переміщених осіб в Подільській міській

територіальній громаді під час воєнного стану

 

 

Згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року№2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 16.04.2022 р. № 457 «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України», з метою підтримки внутрішньо переміщених осіб, які потребують додаткової допомоги керуючись ст.34, ч. 2 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради  Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИВ:

 

1.Внести зміни до Порядку безоплатної видачі продовольчих товарів для підтримки внутрішньо переміщених осіб в Подільській міській територіальній громаді під час воєнного стану, виклавши його в новій редакції (додається).

 

2. Вважати таким, що втратив чинність рішення виконавчого комітету Подільської міської ради від 29.04.2022 року №127 «Про затвердження Порядку безоплатної видачі продовольчих товарів для підтримки внутрішньо переміщених осіб в Подільській міській територіальній громаді під час воєнного стану».

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Подільського міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради ЗАДОРОЖНУ Л.І.

 

 

Вик.Перепелиця А.А.

0661754032

р/р

Музичук О.В.

Задорожна Л.І.

Перепелиця А.А.

Шалашна Н.Г.

ДОДАТОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора