Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моніторингового візит регіонального координатора з вакцинації від COVID-19, експертів Департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації, Обласного центру громадського здоров’я, Держпродспоживслужби та фахівців закладів охорони здоров'я.

Дата: 27.05.2022 14:29
Кількість переглядів: 233

Надання якісної, доступної та вчасної медичної допомоги переселенцям, які проживають на території Подільського району і в нашій громаді зокрема, їх  санітарне та епідемічне благополуччя – мета спільного моніторингового  візиту регіонального координатора з вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 в Одеській області Оксани Денисенко, експертФото без описуів Департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації, Обласного центру громадського здоров’я, Держпродспоживслужби та фахівців закладів охорони здоров’я.

На нараді представниками моніторингової групи було обговорено з медиками першої, другої та третьої ланки порядок організації медичної допомоги переселенцям, а також іншим категоріям населення, що її потребують. Особливу увагу було приділено на якісні профілактичні огляди дітей різних вікових груп. Також, для запобігання поширенню інфекційних хвороб обговорено порядок вакцинації малечі та дорослих за календарем планових щеплень. Саме у період дії воєнного стану гостро стоїть питання вакцинації від дифтерії, правця тощо наших військовослужбовців. Загалом у Подільській громаді вже прихистили понад 1400 вимушених переселенців. Ці люди, так само як і в себе вдома, безперешкодно можуть отримати медичну допомогу.Для цього Центром первинної медико-санітарної допомоги розроблено спеціальний маршрут, де переселенці можуть отримати всю важливу інформацію, а також номера телефонів сімейних лікарів.

Усі учасники отримали практичні рекомендації щодо роботи в нових умовах і недопущення епідемій.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора