Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського 26 квітня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 27.05.2022 09:03
Кількість переглядів: 249

Під головуванням виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського 26 квітня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Враховуючи воєнний стан, члени виконкому ухвалили необхідні і важливі рішення.

З перших 2-ох питань допФото без описуовідала Олена Чернега, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Вони стосувалися допомоги військовим частинам. Так, з балансу Департаменту ЖКГ військовим було передано гнучкі ноші та автомобільні запчастини.

Також під час засідання виконкому були розглянуті актуальні питання бюджетної сфери.

Перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук звітувала про виконання бюджету Подільської громади за 1 квартал 2022 року. На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №1147, з 1 січня 2022 р. ПАТ «Укрзалізниці» було дозволено зменшити коефіцієнт нормативно-грошової оцінки землі. Хоча, початково, ці зміни передбачалися лише з 2023 р. Таким чином, це призвело до втрат бюджету у розмірі понад 26 млн грн. Але, незважаючи на всі труднощі, які сьогодні склалися, Подільська громада докладає усіх зусиль для допомоги нашим Збройним Силам України, територіальній обороні та правоохоронцям. Так, станом на 26 квітня, вже профінансовано заходи з оборони на суму більше 1,5 млн грн. Крім того, беручи до уваги необхідність оперативного вирішення питань безперебійного життєзабезпечення громади в умовах воєнного стану, були внесені зміни до Цільової програми капітального ремонту, модернізації та заміни ліфтів у м. Подільськ на 2021-2025 рр.

Розглядався і ряд інших важливих питань. З усіх питань прийняті відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора