Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 20 травня 2022 року.

Дата: 24.05.2022 15:03
Кількість переглядів: 178

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

                                                          станом  на 20 травня  2022 року.

  

      КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 7 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Бочковича, 92;  вул. Соборна, 245; вул. Чайковського, 45  та ін.  Зроблена заміна каналізаційних труб у підвалі житлового будинку № 111-а по вулиці Мельниченка.

      Силами цеху водопостачання виконана 4 заявки: вул. Мельниченка, вул. Черняховського, 4; вул. Я. Мудрого, с. Липецьке.

      Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  27 заявок    абонентів: вул. Подільська, 36-а; пр.. Перемоги, 18; вул. Короленка, 20 та ін.Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

     Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

 

              

     КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»  Розпочата технічна ревізія та ремонт допоміжного обладнання на котельні №9, мережних насосів, сальникової набивки, мастила, очищення від бруду, фарбування та ревізія засувок. Розпочаті роботи на топочній №5 з ревізії електродвигунів.

Продовжуються роботи на котельні №1 та №9 з ревізії контактних з’єднань, автоматів, пускових механізмів,комутаційної апаратури в РЩ-О, 4кВ,КУ-0,4кВ її ремонт та фарбування ел.щитів.   

Продовжуються  ремонтні роботи за адресою вул. Мельниченка,109 по заміні ділянки теплотраси біля ж/б від ТК-59 до ТК-63 , Ду – 108мм, протяжністю 100м.

На житловому масиві «Північний» за адресою вул. Армійська ремонтною бригадою продовжуються  роботи по заміні ділянки тепломережі ТК-1 до ТК-3а, d-219мм, протяжністю 540м.

Завершені роботи на котельні №1 по підготовці Na-катионітових фільтрів №1,№2,№3,№4, відкриття верхніх лазів для перевірки нормативного рівня завантаженості катионіта.

Завершені роботи на котельні №1 з поточного ремонту запірної , регулюючої, запобіжної і контрольної арматури в межах парових котлів №1,№2,№3 та блоків живлення економайзерів.

.

 

       « Компанія «Горсвет»  Виконання  заявок від населення міста –  9 од.

   Тривають роботи по підчищенню зелених насаджень  на території  ЗЗСО № 9.

   Проведений монтаж проводу ліній вуличного освітлення по вул. Соборна (дит.садок № 8) після  підчищенням зелених насаджень та проведено технічне обслуговування щитів обліку при ТП 321, 365 та встановлено автоматичні вимикачі, технічне обслуговування світлофорного блоку по вул. Соборна кут вул. Сільськогосподарська.

   Зняття показників лічильників. Проведений ремонт  та монтаж терміналу виконавчого пульту керування вуличним освітленням в щиті обліку при  ТП 310, технічне обслуговування терміналу виконавчого пульту керування вуличним освітленням в щиті обліку при  ТП 374.

  Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

  Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

 

                 

 

     КО « Благоустрій»   Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, 8 Березня, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення по вулиці  Мельниченка ,Сільськогосподарська. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини по вулиці Соборна, проспекту Перемоги. Виконані роботи по вирубці рослинної порослі вздовж проїзної частини по вулиці Соборна та вивіз гілля з узбіччя  по вулиці Соборна. Скошування трави  по вулиці Соборна.

     У с. Липецьке закінчено роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

 

 

     ПП «Городок – КВП ». Ремонт  м’якої  покрівлі  30м².  у ж/б 604  по вул.Армійській . Ремонт  м’якої  покрівлі 30м², у ж/б  554  по вул.Армійській . Ремонт  м’якої  покрівлі 40м²,   у ж/б 544 по вул. Армійській . Ремонт  м’якої  покрівлі 20м², у ж/б 523 по вул.Армійській . Ремонт  м’якої  покрівлі 50м², у ж/б 3 по вул.Толстого Л . Ремонт лавки  біля 3 під’їзду у ж/б 490 по вул.Армійський. Ремонт дитячого майданчика у ж/б 592 по вул.Армійський   Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³.  Електриком  підприємства замінено електричні лампочки у ж/б №554, №447, №456.

 

 

 

       ПП «Курінь»  Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей ,ремонт  кодових замків та заміна на нові.Продовжується  ремонт під їздів будинку по вул. Мельниченка  130;

розпочато ремонт під їздів будинку по пр.Шевченка 29А та завершено ремонт під їзду будинку .по вул.Соборній 109. Продовжується частковий ремонт мякої покрівлі будинку по вул.Армійська 622;

Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків.

Проводиться :

 -встановлення нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

- чистка вентиляційних каналів;

- вивозиться негабаритне сміття;

 Виконано  висадку сім ян квітів на клумбах, та побілку дерев, бордюрів на  при домових територіях;

 Проводиться скошення трави по всьому житловому фонді;

 Екстрених викликів електрика –6;

 Постійно проводиться сухе прибирання сходових клітин під їздів;

-прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

.

 

 

         Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 8звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 2.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Працівниками відділу 16.05. 2022 р. здійснено виїзд по письмовим та усним скаргам мешканців громади стосовно порушених питань порушення санітарного стану та благоустрою громади, а саме: с. Липецьке, а також рейд перевірка по місту за участю місцевого телебачення.

     На порушників санітарного стану  складено 1 адміністративних протокола за ст. 152  (викидання сміття у невідведеному для цього місці ), та притягнуто до адміністративної відповідальності  гр. З. ( вигрібна яма на території міста без відповідного дозволу).

      Станом на 20.05.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                           

        Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово +відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

        У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

     

 

 

    Директор Департаменту                                                                                                 О.І. Чернега                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора