Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 23.05.2022 13:46
Кількість переглядів: 230

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин продовжує роботу з інвентаризації земель (станом на сьогодні інвентаризовано понад 638 г). Саме проведення інвентаризації земель громади дозволить виявити земельні ділянки, які не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням. Під час Фото без описуінвентаризації визначаються межі земельних ділянок та контролюється справляння плати за землю. Сплата податків за землю зараз стоїть дуже гостро, тому закликаємо суб’єктів господарювання їх сплачувати, адже Одеська область не входить до переліку тих територій, де ведуться активні бойові дії!

-Всі комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі. Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» зазначила, що перебоїв з водопостачанням на минулому тижні не виникало. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго», в рамках підготовки до нового опалювального сезону, продовжує роботи по заміні тепломереж у мікрорайонах Подільська. Крім того, проводяться планові роботи на котельнях. Працівниками КО «Благоустрій» щоденно прибираються вулиці, вивозиться сміття, також тривають роботи з сезонного покосу трави. КО «Міськсвітло» ліквідує наслідки непогоди, у деяких місцях, через сильний вітер, було пошкоджено лінії електропередач. ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує роботи з благоустрою кладовищ. Керуючі кампанії ПП «Курінь» та «Городок-КВП» проводять ремонт житлового фонду. Особлива увага приділяється покрівлям багатоповерхівок.

-Управління економічного розвитку та інвестицій зазначає, що посівна кампанія у Подільській громаді вийшла на фінальну стадію. Крім того, з 24 травня збільшується кількість автобусів на міських маршрутах (графік буде згодом). Також, працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції продовжують проводити рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (вже є певні результати). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності та лікарські засоби працює щодня. Тривалий час держава тримала контроль над вартістю пального, однак 17 травня уряд ухвалив рішення скасувати державне регулювання. Центр гуманітарної допомоги продовжує надавати допомогу як переселенцям, так і військовослужбовцям.

-Центр надання адміністративних послуг з 1 червня дещо змінює графік роботи (робочий день буде подовжено). Також обговорюється можливість надання додаткових послуг.

- Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує працювати з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 1431 особа.

-Центр соціальних служб та Служба у справах дітей посилено працюють з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та родинами-переселенцями.

- Управління спорту та молодіжної політики утримують у належному стані спортивні майданчики. Також плануються різноманітні спортивні заходи.

-Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги працюють у штатному режимі. Лікарі первинки продовжують виїзні прийоми у села громади.

За результатами наради керівникам комунальних підприємств, установ, організацій були дані зауваження та відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора