Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 23 травня, українці вшановують пам’ять тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся за нашу свободу - Героїв України!

Дата: 23.05.2022 08:16
Кількість переглядів: 245

Шановні жителі Подільської міської територіальної громади!

Сьогодні, 23 травня, українці вшановують пам’ять тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся за нашу свободу -  Героїв України!

У День Героїв ми маємо нагоду ще раз згадати та вклонитися подвигу українських лицарів княжої доби, козаків, січових стрільців, холодноярців, вояків УПА, Другої світової війни, ГеФото без описуроїв Небесної Сотні та російсько-української війни, перейнятись гордістю за покоління наших предків, які упродовж століть боролись за незалежність України та схилити голови перед пам’яттю про тих, хто без вагань віддав за неї своє життя, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. Жорстока боротьба за цілісність і соборність України триває. Ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, які демонструють наші воїни, проливаючи кров за те, щоб ми мали можливість жити у вільній і цивілізованій країні. Обов’язок кожного з нас — завжди пам’ятати про героїв, котрі віддали життя, захищаючи нашу державу!

Сьогодні це свято має особливу цінність, адже всіх громадян країни можна назвати героями, які по-своєму протистоять російській окупації!

Хай на освяченій кров'ю Героїв українській землі запанують мир і злагода. Добра вам і вашим родинам, а Українській державі – процвітання, сили й слави!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

З повагою, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора