Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди відзначення Всесвітнього Дня вишиванки у Подільській громаді відбувся культурно-мистецький проект «Вишиванка – генетичний код України!».

Дата: 20.05.2022 08:09
Кількість переглядів: 224

Нехай кожному з нас гріє серце українська вишиванка!

З нагоди відзначення Всесвітнього Дня вишиванки у Подільській громаді відбувся культурно-мистецький проект «Вишиванка – генетичний код України!».

У проекті взяли активну участь наші діти, вихованці творчих колективів міста. Вони співали українських пісень, зачаровували своїми неймовірними номерами!

Поруч усі охочі могли взятиФото без опису участь у майстер-класі зі створення арт-вишиванок.

Розмаїття вишитих сорочок, національних віночків і прикрас, мерехтіння жовто-блакитних стрічок у День вишиванки сприяло відчуттю причетності подільчан до загальної ідеї єдності українців, адже вишиванка – це непереможність і те, що в кожного у душі! Символ, який відрізняє нашу націю і робить сильнішою. Це частина нашої перемоги і точно – наше майбутнє! Цей день – ще один привід заявити про те, що ми – українці, вільний народ незалежної держави, яка відчайдушно бореться за свою свободу!

Дякуємо нашим творчим колективам, нашим маленьким артистам та їх батькам, які приєдналися до відзначення Дня вишиванки, за активну участь у заході! Ми непереможні! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора