Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Якісно, швидко та заради перемоги! У такий непростий час кожен чим може старається наблизити перемогу України. Подільські майстрині ж створюють міцний тил для наших військових!

Дата: 18.05.2022 14:34
Кількість переглядів: 203

Якісно, швидко та заради перемоги! У такий непростий час кожен чим може старається наблизити перемогу України. Подільські майстрині ж створюють міцний тил для наших військових!Фото без опису

Кожного дня дівчата шиють тактичне спорядження. У виробничому асортименті – чохли під військові лопати, аптечки, балаклави, військові розрузки тощо.

За цей час вдалося передати на передову біля 300 тактичних аптечок, 380 од. розгрузок, 1600 од. військових пов’язок, 100 од. балаклав, 40 од. теплих в’язаних шкарпеток, 500 од. чохлів під військові лопати.

Волонтерки роблять і кікімори для захисників. Їх було виготовлено біля 200 одиниць! Ви не уявляєте , що це за ювелірна робота! Крім того, дівчата продовжують плести маскувальні сітки (на фронт вже передано 5 км 300 м сіток).

Ні на день з початку широкомасштабної війни волонтерки не припиняють свою роботу. Адже майстрині розуміють, що їхня праця — це також своєрідний внесок у нашу спільну перемогу.

Дарують свою увагу, тепло і підтримку у такий непростий час захисникам України і діти! Вони власноруч виготовляють обереги, сувеніри, малюють малюнки! Кожен з малюнків насичений головною ідеєю: «Ми хочемо миру!». Дуже хочеться, щоб дитячі мрії втілились у життя якомога швидше! Так і буде! Слава Україні! Слава нашим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора