Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обережно! Шахраї!

Дата: 16.05.2022 15:21
Кількість переглядів: 193

Шахрайство - найлегший із незаконних способів заробляння коштів. Найчастішими шахрайськими схемами є телефонні дзвінки, операції з банківськими картками та покупки товарів через інтернет, але й це ще не все.

Почастішали випадкФото без описуи, коли до мешканців нашої громади додому приходять невідомі особи, які пропонують різного роду допомогу, особливо у такий складний для країни час, а громадяни продовжують довіряти невідомим.

Так ,нещодавно, до мешканки нашого міста прийшли невідомі, які представилися представниками уряду Німеччини. Повідомили про те, що Німеччина у зв'язку із воєнним станом в Україні надає гуманітарну допомогу людям похилого віку у вигляді продуктових наборів, а також по 600 євро готівкових виплат особам зі статусом «дитина війни». При цьому готівку пропонують одразу та просять дати решту гривнями, так як у них, начебто, немає відповідних купюр у євро.

На щастя, цього разу все обійшлося і подільчанка не постраждала від таких шахрайських дій.

Щодо надання допомоги, яку вам пропонують, краще перевірити всю інформацію, зателефонувавши до відповідних установ та служб нашої територіальної громади:

- Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров'я за телефоном 066 175 40 32;

- Подільського міського центру соціальних служб за телефоном 066 000 59 23;

- у разі якщо ви перебуваєте на обслуговуванні Центру надання соціальних послуг «Родина», уточнюйте у свого соціального працівника або за телефоном 099 120 76 30.

Ще раз наголошуємо! Шановні мешканці Подільської громади, будьте пильними, не довіряйте стороннім особам, не впускайте їх у свої домівки та не показуйте ваші заощадження, документи, банківські реквізити тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора