Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 16.05.2022 14:35
Кількість переглядів: 236

Щотижнева робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:

-Всі комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі.

Департамент житлово-комунального господарства , архітектури та земельних відносин продовжує інвентаризаціюФото без опису земельних ділянок, видаються ордери на знесення аварійних зелених насаджень тощо. На минулому тижні виникли аварійні ситуації на мережах водопостачання. Насьогодні зусиллями працівників КВЕП «Подільськводоканал» аварії ліквідовано. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону, тривають роботи по заміні тепломереж у мікрорайонах міста. КО «Благоустрій» продовжує покіс трави, щоденно прибираються вулиці та вивозиться ТПВ. КО «Міськсвітло» у повному обсязі виконує заявки від жителів. Керуючі кампанії «Курінь» та «Городок-КВП» у належному стані підтримують тимчасові укриття. Крім того, продовжується ремонт під’їздів та покрівель багатоповерхівок. ПСКП «Меморіал-Сервіс» проводить покіс трави на всіх кладовищах.

-Управління економічного розвитку та інвестицій контролює хід посівної кампанії. Незважаючи на всі труднощі, з якими зіткнулися наші аграрії, вже засіяно 74% соняшника та 41 г кукурудзи. Також у зв’язку з відсутністю дизельного палива у необхідних обсягах, з 14 травня зменшено кількість автобусів на міських маршрутах загального користування (з графіком Ви можете ознайомитися за посиланням: https://podilska-gromada.gov.ua/news/1652469991/). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне працює щодня. Зафіксовані порушення, застосовуються заходи із залученням ДПС у Одеській області. Також працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції проводять рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (на минулому тижні було виписано 46 протоколів). Центр гуманітарної допомоги продовжує надавати допомогу як переселенцям, так і військовослужбовцям.

-У торгових корпусах Подільського міського ринку розпочато ремонтні роботи.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує працювати з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 1391 особа.

Центр соціальних служб та Служба у справах дітей посилено працюють з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах та родинами-переселенцями.

-Управління спорту та молодіжної політики продовжують благоустрій спортивних майданчиків. Також плануються різноманітні спортивні заходи.

-Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги працюють у штатному режимі. Лікарі первинки продовжують виїзні прийоми у села громади.

За результатами наради керівникам комунальних підприємств, установ, організації були дані зауваження та відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора