Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 6 травня 2022 року.

Дата: 10.05.2022 16:05
Кількість переглядів: 182

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

                                                          станом  на 6 травня  2022 року.

  

 КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 12 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Л. Товстого, 1;  пр. Перемоги, 32; пров. Ломоносова, 20а 

та ін. 

Силами цеху водопостачання виконана 1 заявка: вул. Крайня, 29.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  28 заявками    абонентів: вул. Бочковича, 1; вул. Соборна, 241; вул. Мельниченка, 128 та ін.  Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»  Розпочаті ремонтні роботи за адресою вул. Мельниченка,109 по заміні ділянки теплотраси біля ж/б від ТК-59 до ТК-63 , Ду – 108мм, протяжністю 100м.

Розпочаті роботи на котельні №1 по підготовці Na-катионітових фільтрів №1,№2,№3,№4, відкриття верхніх лазів для перевірки нормативного рівня завантаженості катионіта. Вивантаження верхнього некондиційного порошку, завантаження якісного катионіту до рівня. Часткова заміна вхідних трубопроводів подачі сирої води на фільтра і вихідних трубопроводів подачі хімочищеної води на парові котли та заміна шарових кранів, різьбових патрубків і шпильок верхніх кранів.

На житловому масиві «Північний» за адресою вул. Армійська ремонтною бригадою продовжуються  роботи по заміні ділянки тепломережі ТК-1 до ТК-3а, d-219мм, протяжністю 540м.

Завершені роботи на котельні №9 по підготовці ХВО, а саме очистки фільтрів, досипка сульфовугілля, ревізія КВПіА, очищення тех. каналів ХВО та фарбування обладнання.

« Компанія «Горсвет»  Виконання  заявок від населення міста –  10 од.

 Розпочалися роботи по підчищенню зелених насаджень  на території  ЗЗСО № 9

Проведений демонтаж світильників та проводу ліній вуличного освітлення по просп. Перемоги, 198 в зв’язку з підчищенням зелених насаджень.

Проведено технічне обслуговування щитів обліку при ТП 359, 321, 309 та встановлено автоматичні вимикачі в щитах обліку при  ТП 309, РП 1.

Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

КО « Благоустрій»   Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, 8 Березня, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення по вулиці  Мельниченка ,Сільськогосподарська. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини по вулиці Соборна, проспекту Перемоги. Виконані роботи по вирубці рослинної порослі вздовж проїзної частини по вулиці Соборна та вивіз гілля з узбіччя  по вулиці Соборна. Скошування трави  по вулиці Соборна.

У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

ПП «Городок – КВП ». Продовжується  ремонт   під’їздів  у ж/б 298  по вул.Армійській . Зміна ливнївки 6м  у 4-му  під’їзді у ж/б 3 по вул. Л. Толстого. Ремонт  перил у 3-му  під’їзді у ж/б 1  по вул. Л. Толстого. Ремонт  перил у 2-му  під’їзді у ж/б 298  по вул. Армійській . Ремонт дверей  виходу на дах  у ж/б 607  по вул.Армійській .  Ремонт  лавочки біля  ж/б 30  по Пр. Перемоги. Ремонт  дитячого  майданчику  у ж/б 2   по вул. Кузовкого.  Ремонт  ліфтової  у ж/б 619 по вул.Армійській .  Ремонт вікон  у 1-му  та 2-му під’їздах  у ж/б 298 по вул. Армійській . Розвозка  піску  по дитячим  майданчикам.  Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³.  Електриком  підприємства виконано 15 заяв  від мешканців житлових будинків. Протягом  тижня  здійснювалось  прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

ПП «Курінь»  Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків та заміна на нові. Продовжується  частковий ремонт під їздів будинку по вул. Мельниченка  130. Виконано  ремонт вентиляційних каналів на даху будинку по вул.Мельниченка 130 та розпочато ремонт під їзду буд.по  вул. Соборній 109. Розпочато частковий ремонт м’якої покрівлі будинку по вул.Армійська 622. Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків ;

Проводиться:

 - встановлення нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів;

-  вивозиться негабаритне сміття, сухе листя;

-  висадка сім ян квітів на клумбах, та побілку дерев, бордюрів на  придомових територіях;

-  екстрених викликів електрика –5;

-  сухе прибирання сходових клітин під їздів;

- прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 7 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 2. Працівниками відділу 03.05. 2022 р. здійснено виїзд по письмовим та усним скаргам мешканців громади стосовно порушених питань порушення санітарного стану та благоустрою громади.

Також за участю місцевого телебачення проведено оглядову перевірку виявлених раніше місць безладного накопичення сміття та начальником відділу підведено підсумок проведення місячника благоустрою на території громади (у період з 30 березня по 30 квітня поточного року).

На порушників санітарного стану  складено 4 адміністративних протокола за ст. 152  ( торгівля у невстановленому для цього місці), та 1 адміністративний  протокол на  гр. З. ( вигрібна яма на території міста без відповідного дозволу).

Станом на 29.04.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                            

Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово +відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

     

 

 

    Директор Департаменту                                                                           О.І.Чернега                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора