Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 29 квітня 2022 року.

Дата: 29.04.2022 16:02
Кількість переглядів: 180

 

      КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 11 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Соборна, 76;  пр. Перемоги, 20; вул. Ломоносова,   19  та ін. 

      Силами цеху водопостачання виконана 1 заявка: вул. Клари Цеткін.

      Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  18 заявками    абонентів: вул. Короленка, 20; вул. Некрасова, 4; школа №5 біля супермаркету «Копійка» та ін.Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною. Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

 

              

     КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»  Продовжуються роботи на котельні №1 з поточного ремонту вогнетривкої кладки корпусів пальників п/к №1, №2, №3, перевірка міцності та цілісності кладки арок з вогнетривкої цегли. Ущільнення, обмазка вогнетривкою масою тріщини, надривів біля оглядових дверцят, отворів для подачі запальників. Продовжуються роботи на котельні №9 по підготовці ХВО, а саме ревізія та очистка солерозчинника, ревізія і по необхідності ремонт або заміна запірної арматури D-50 мм., D-80 мм. На житловому масиві «Північний» за адресою вул. Армійська ремонтною бригадою продовжуються  роботи по заміні ділянки тепломережі ТК-1 до ТК-3а, d-219мм, протяжністю 540м. Закінчено частковий косметичний ремонт фасаду котельні, ущільнення зазорів в металевих віконних рам. Ремонт коридору аварійного виходу з котельної.  

 

       « Компанія «Горсвет»  Виконання  заявок від населення міста –  11 од.

    Проведено технічне обслуговування щита обліку та фарбування розподільчого щита при  ТП 374.

   Тривають роботи по підчищенню зелених насаджень  на території  КЗ ЦНСП  «РОДИНА» по вул. Шевченка, 34/1.

  Проведена реконструкція лінії вуличного освітлення по вул. Соборна, 194 -30 м. проводу та перенесення світильника з аварійної опори на оп. № 3.

  Проведено технічне обслуговування дорожнього контролера на світлофорному об’єкті по вул. Соборна кут просп.. Перемоги.

  Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

  Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення

                  

 

      КО  «Благоустрій»  Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, 8 Березня, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з чищення лотків водовідведення на перехресті вулиці Залізничників та В.Деповська, по вулиці Ювілейна, Сільськогосподарська, Некрасова, провулок Південний та біля АЗС «Рута». Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини по вулиці Соборна. Виконані роботи з поточного ремонту дитячих майданчиків по проспекту Перемоги, по вулиці Залізничників та вулиці Дружби. Виконані роботи по вирубці рослинної порослі вздовж проїзної частини по вулиці Соборна. Виконані роботи з чищення фонтану від бруду по проспекту Перемоги у парку біля «Укртелекому».

     У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

 

 

     ПП «Городок – КВП ». Ремонт  під’їздів  у ж/б 298 по вул.Армійській . Ремонт ливнївки  у 4-му під’їзді  у ж/б 3 по вул. Л. Толстого , ремонт перил у 1-му під’їзді  у  ж/б  298 по вул.Армійській  та  вхідних дверей  у 4-му  під’їзді  у ж/б 490 по вул.Армійській . Ремонт  лавочки  біля  2-го під’їзду та ремонт  урн  у ж/б  520 по вул.Армійській ,дверей входу у підвал  у ж/б 544 по вул.Армійській . Ремонт перил у 2-му під’їзді  у ж/б 619  по вул.Армійській . Обрізка  гілок дерев біля ж/б 554  по вул.Армійській . Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³.  Електриком  підприємства виконано 7  заяв  від мешканців житлових будинків. Протягом  тижня  здійснювалось  прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

 

 

 

     ПП «Курінь»  Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт  кодових замків та заміна на нові. Розпочато  частковий ремонт під їздів будинку по вул. Мельниченка  130 та емонт вентиляційних каналів на даху будинку по вул.Мельниченка 130.

   Частково встановлено нові урни, чистялки біля під їздів, нові пісочниці, горки, на дитячих майданчиках, відремонтовано лавки та столики на при домових територіях житлового фонду.

 Проводиться :

  - перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків ;

-  установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів.

Вивозиться негабаритне сміття, сухе листя.

Виконано  висадку сім ян квітів на клумбах, та побілку дерев, бордюрів на  придомових територіях;

- екстрених викликів електрика –7.

-сухе прибирання сходових клітин під їздів.

Виконано вологе прибирання  сходових клітин під їздів;

- постійно проводиться прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

 Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 5 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 2.

Працівниками відділу 27.04. 2022 р. здійснено виїзд по письмовим та усним скаргам мешканців громади стосовно порушених питань порушення санітарного стану та благоустрою громади, встановлено 3 попереджувальні таблички про заборону викидання сміття  у невстановлених для цього місцях.

Минулого тижня  до адміністративної відповідальності за порушення санітарного стану та благоустрою  було притягнуто 2 особи на суму 680 грн.

Цього тижня  на порушницю  санітарного стану гр. А  складено 1 адміністративний протокол за ст. 152  ( викидання великогабаритного сміття у невстановленому для цього місці- складування біля сміттєвих баків , що спричиняє загромадження міської території).

Станом на 29.04.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од. Також у відповідності до дислокації контейнерів встановлено нових 2 контейнера по вул. Мельниченка ,37.                                              Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово +відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

     

 

 

 Директор Департаменту                                                                                О.І.Чернега                                                                            

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора