Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергову нараду з керівниками підприємств, установ та структурних підрозділів міськради провів виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Дата: 10.05.2022 13:26
Кількість переглядів: 289

Чергову нараду з керівниками підприємств, установ та структурних підрозділів міськради провів виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Про головне:

-Департамент житловФото без описуо-комунального господарства, архітектури та земельних відносин продовжує надавати ордери на знесення аварійних зелених насаджень, проводиться інвентаризація земель сільськогосподарського призначення. Працівники інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводять рейди. Триває і робота з квартальними. Крім того, нагадуємо суб’єктам господарювання про сплату податків за землю! Одеська область не входить до переліку територій, де ведуться активні бойові дії, тому сплачувати податки треба!

-Всі комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону (триває заміна тепломереж на визначених ділянках, готуються котельні). На минулому тижні аварійних ситуацій на КВЕП «Подільськводоканал» не було, дещо зменшився обсяг оплати комунальних платежів. КО «Благоустрій» розпочав сезонний покіс трави, вивозиться ТПВ, щоденно прибираються вулиці міста. КО «Міськсвітло» продовжує виконувати заявки від жителів, а також працівники комунальної організації задіяні у підрізці аварійних дерев. ПП «Курінь» розпочинає ремонт покрівель багатоповерхівок, перевіряють тимчасові укриття та бомбосховища. ПП «КВП-Городок» також працює у звичайному режимі, на завершальній стадії ремонт одного із житлових будинків. «Меморіал-Сервіс» розпочинає покіс трави по всім кладовищам, а також займаються розчисткою покинутих могил у с. Олександрівка.

-Управління економічного розвитку та інвестицій продовжує роботу з підприємцями, контролюють роботу громадського транспорту (на маршрути виходять 11 автобусів, з яких 6 пільгових + пільговий автобус Подільськ-Липецьке). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне працює щодня. Зафіксовані порушення, розглядати ці питання будуть на обласному рівні. Також працівники Управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції проводять рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (на минулому тижні було виписано 44 протокола). Центр гуманітарної допомоги продовжує надавати допомогу як переселенцям, так і військовослужбовцям. З початку війни на потреби Збройних Сил України було 25 тис. одиниць допомоги (спорядження, одяг, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо).

-Як би важко не доводилось нашим аграріям, але в громаді посівна триває.

-У с. Липецьке почало роботу стаціонарне відділення «Укрпошти».

-Дистанційне навчання продовжується. Наразі, онлайн-уроки відвідує 83,3 % учнів. Навчальний рік завершується 31 травня.

-Центр соціальних служб продовжує роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також спільно із фахівцями Служби у справах дітей відвідують родини-переселенців. Внутрішньо переміщеним особам надають гуманітарну допомогу (видано 500 одиниць одягу).

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я у повному обсязі виплачує субсидії та пільги. Крім того, станом на ранок 10 травня у Подільській громаді вже зареєстровано 1259 внутрішньо переміщених осіб.

-Управління спорту та молодіжної політики активно долучає молодь до волонтерського та патріотичного руху.

-Подільська міська лікарня працює у штатному режимі. Днями медзаклад отримав велику партію хірургічних інструментів та перев’язувальних матеріалів.

-Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги продовжують виїзні прийоми до сіл громади. Триває також вакцинальна кампанія. В наявності є всі вакцини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора