Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світової війни.

Дата: 08.05.2022 12:38
Кількість переглядів: 305

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світової війни. Не згасає в наших серцях пам’ять про ті страшні вогненні роки, але не старіє, не зникає пам’ять тих літ.

У парку Слави відбувся Фото без описумітинг-реквієм, у якому взяли участь представники влади, керівники підприємств, організацій, установ міста та громадськість. 

Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Сьогодні це путінська Росія, яка посягає на нашу територіальну цілісність. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави та збереження прав людини для громадян.

«У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну Українську землю від загарбників. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона- запорука неминучості нашої перемоги сьогодні», - наголосила у зверненні до всіх присутніх заступник міського голови Людмила Задорожна.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, фронтовиків і ветеранів війни, які не дожили до сьогоднішнього дня і наших сучасних Героїв, які до останнього подиху мужньо боронили рідну землю від російських загарбників та поклали квіти до пам‘ятного знаку Вічного вогню. 

Ми добре знаємо ціну війни та несвободи, тому сьогодні боремося за мир і свободу. Слава нашій Україні! Слава нашим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора