Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільчани сьогодні прощаються зі своїм 26-річним Героєм Денисом Скуртолом, який поклав своє життя на захист Батьківщини.

Дата: 07.05.2022 14:04
Кількість переглядів: 351

Подільчани сьогодні прощаються зі своїм 26-річним Героєм Денисом Скуртолом,  який поклав своє життя на захист Батьківщини.
Денис загинув, мужньо обороняючи нашу державу, з честю та гідністю виконуючи свій громадянський та військовий обов’язок, стояв до останнього подиху за свою рідну землю, за суверенітет України, за рідних і близьких, за усіх нас.

Навколішках, з квітами проводжали в останню путь полеглого за свободу представники влади, побратими, родина, друзі та всі хто знав чоловіка. Всі вони дякують воїну за героїзм та віддають останню шану.

Церемонію прощання з Героєм провів настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

Сьогодні війна забирає найкращих. Військові щодня боронять нашу країну та мужньо захищають Батьківщину та всіх нас від безжального ворога. Пам’ять про подвиги воїнів житиме у серцях кожного з нас!

Нехай Господь дає сили пережити це велике горе. Щирі співчуття рідним та близьким! Слава Герою України! Вічна пам'ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора