Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем пам’яті і примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 08.05.2022 07:00
Кількість переглядів: 312

Шановні жителі Подільської міської територіальної громади! Вітаємо з Днем пам’яті і примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями. Друга світова війна забрала мільйони людських життів. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, багатьох родин по всьому світу.  Ми з вами – нащадки воїнів, які зробили вирішальний внесок у завершення тих страшних днів, але при цьому наша Батьківщина зазнала чи не найбільших втрат. І сьогодні наші мужні захисники боронять Україну від російського агресора,  який ступив на нашу землю, несучи розруху і смерть, намагаючись знищити український народ. Але силою любові доФото без опису своєї Батьківщини, силою згуртованості ми здивували світ. Ми творимо чудо народу, який кожного дня демонструє свою волелюбність! У ці дні ми з особливим почуттям вдячності вшановуємо наших ветеранів: учасників бойових дій, партизанів, бійців трудового фронту, усіх, хто пережив біль в окупації і у полоні, людей, дитинство яких припало на воєнні роки. І зараз всі наші молитви зверненні до українського війська – до тих, хто відстоює мир в Україні, до тих, хто відстоює кожен клаптик нашої з вами української землі! Ми з вдячністю схиляємо голову за тих, хто віддав власне життя за щасливе і вільне майбутнє своїх нащадків.

Бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих років життя, добробуту і благополуччя кожній родині. Нехай в нашій державі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на перемогу!

З повагою, виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора