Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова нарада з керівниками підприємств, управлінь та організацій відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 02.05.2022 14:00
Кількість переглядів: 279

Чергова нарада з керівниками підприємств, управлінь та організацій відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:

-Комунальні підприємства громади продовжують працювати у штатному режимі. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує готуватися до наступного опалювального сезону (виявляють пошкодження тепломереж, ліквідують їх; в одному із мікрорайонів міста замінюють частину теплотраси; готують котельні). Представник КВЕП «Подільськводоканал» зазначив, що аварійних ситуацій впродовж минулого тижня не було. Працівниками КО «Благоустрій» щодня вивозиться ТПВ, прибираються вулиці. КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів. ПП «Курінь» та «Городок-КВП» продовжують роботу з утримання житлового фонду, незабаром стартують ремонтні роботи покрівель багатоповерхівок. Поминальні дні ще тривають, тому «Меморіал-Сервіс» працює у посиленому режимі. Надання комунальних послуг та їх якість повністю залежать від рівня оплати споживачів. У цей складний час питання сплати рахунків стоїть дуже гостро. Вивіз сміття, утримання будинків та прибудинкових територій, тепло та водопостачання – все це також впливає на безпеку мешканців громади. Закликаємо подільчан поставитися відповідально до сплати рахунків, усвідомлюючи, що від цього на 100% залежить якість надання послуг та своєчасна заробітна плата працівників коммунальної сфери!

-Управління економічного розвитку та інвестицій спільно із представниками Подільського районного управління поліції проводять рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (на минулому тижні було виписано 38 протоколів). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне працює щодня. Зафіксовані порушення, розглядати ці питання будуть на обласному рівні. Проводиться робота з аграріями, слідкують за темпами посівної кампанії. Центр гуманітарної допомоги продовжує надавати поміч і військовослужбовцям, і переселенцям. З дня на день планується відправка гумдопомоги нашим захисникам на передову (аптечки, медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо).

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує роботу з переселенцями. У Подільській громаді їх зареєстровано вже 1132 особи.

-Дистанційне навчання продовжується. Онлайн-уроки відвідує близько 80% учнів.

-Управління спорту та молодіжної політики приводять до ладу всі спортивні майданчики міста. КДЮСШ «Локомотив» працює.

-Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги працюють у штатному режимі. Заклади охорони здоров’я ліками забезпечені. Крім того, лікарями первинки здійснюються виїзні прийоми у села громади.

Наголошуємо, ситуація у Подільському районі повністю контрольована! Довіряйте лише офіційним джерелам інформації та не піддавайтеся провокаціям зі сторони ворога!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора