Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних служб та житлових підприємств громади станом на 22 квітня 2022 року

Дата: 27.04.2022 10:18
Кількість переглядів: 195

Інформація про роботу комунальних служб та житлових підприємств громади станом на 22 квітня 2022 року

 

КВЕП «Подільськводоканал». Аварійно-диспетчерською службою виконано 9 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації: вул. Соборна, 109; вул. Соборна, 245.

Силами цеху водопостачання виконана 1 заявка: вул. Соборна, 245.

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за 17 заявками абонентів: вул. Соборна, 241; вул. Армійська, 592; вул. Гетьманська, 25 та ін.

Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

КВЕП «Подільськтеплокомуненерго». Розпочаті роботи на котельні №1 з поточного ремонту вогнетривкої кладки корпусів пальників п/к №1, №2, №3, перевірка міцності та цілісності кладки арок з вогнетривкої цегли. Ущільнення, обмазка вогнетривкою масою тріщин, надривів біля оглядових дверцят, отворів для подачі запальників. Розпочаті роботи на котельні №9 по підготовці ХВО, а саме ревізія та очистка солерозчинника, ревізія і по необхідності ремонт або заміна запірної арматури D-50 мм., D-80 мм. На житловому масиві «Північний» за адресою вул. Армійська ремонтною бригадою продовжуються роботи по заміні ділянки тепломережі ТК-1 до ТК-3а, d-219 мм, протяжністю 540 м. На котельні №1 завершені роботи з побілки стін складу солі, бордюрів, паркану, внутрішніх ділянок приміщення котельні. Частковий косметичний ремонт фасаду котельні, ущільнення зазорів в металевих віконних рам. Ремонт коридору аварійного виходу з котельної. В житловому будинку за адресою пров. Південний, 10 завершені роботи по заміні окремих ділянок розвідних трубопроводів системи опалення в підвальному приміщенні.

«Компанія «Горсвет». Виконання заявок від населення міста – 10 од.

В результаті обходу та огляду ліній вуличного освітлення проведена заміна лампи по вул. Соборна оп №19.

Проведена ревізія та ремонт щита обліку при ТП 376.

Тривають роботи по підчищенню зелених насаджень на території КЗ ЦНСП «Родина» по вул. Шевченка, 34/1.

Проведено очищення мереж від нависаючих гілок дерев у сквері «Укртелеком» та парк Шевченка.

Проведений монтаж світильника та траверс по вул. Чубинського, 4 оп. №13.

Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.

КО «Благоустрій». Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м² за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м³. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, 8 Березня, пр-т Перемоги, Л. Толстого, Скіфська, В. Деповська, Я. Мудрого, Дружби, пр-т Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи з ремонту дитячих майданчиків по пр-ту Перемоги та по вул. Нова. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини по вул. В. Деповська та Шляхопровід. Виконувались роботи з вивозу сміття по вулицям міста. Виконані роботи з поточного ремонту дитячих майданчиків по пр-ту Перемоги, по вул. Залізничників та вул. Дружби. Виконані роботи по вирубці рослинної порослі по пр-ту Перемоги в районі міської лікарні.

У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

ПП «Городок-КВП». Ремонт перил у 2-му під’їзді у ж/б 523 по вул. Армійській. Прибирання у підвалі, у 2-му під’їзді, у ж/б 1 по вул. Л. Толстого. Ремонт дитячого майданчику та пісочниці біля ж/б 619 по вул. Армійській. Ремонт урн 2 шт. біля ж/б 523 по вул. Армійській. Розвезення піску в пісочниці по ж/б 203, 444, 456 по вул. Армійській. Ремонт вхідних дверей у 2-му під’їзді у ж/б 619 по вул. Армійській. Вапнування дерев та бордюрів на території житлового фонду. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі 30 м³. Електриком підприємства виконано 5 заяв від мешканців житлових будинків. Протягом тижня здійснювалось прибирання закріплених територій загальною площею 117832, 8 м².

ПП «Курінь». Продовжується ремонт та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей, ремонт кодових замків на нові. Проведено чистку підвальних приміщень багатоповерхових будинків по всьому житловому фонді.

Продовжується перевірка та прочистка вентканалів згідно заяв та актів перевірки, та заяв мешканців будинків:

Проводиться:

-встановлення нових ліхтарів та заміна ел. ламп в під’їздах будинків;

-чистка вентиляційних каналів;

-вивозиться негабаритне сміття, сухе листя;

-висадка сім’ян квітів на клумбах та побілка дерев, бордюрів на придомових територіях;

-екстрених викликів електрика – 6;

-сухе прибирання під’їздів;

-прибирання доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади Департаменту ЖКГАЗВ розглянуто 6 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм, з них усних – 3.

Працівниками відділу 19.04.2022 р. здійснено виїзд по скаргам мешканців громади стосовно порушених питань порушення санітарного стану та благоустрою громади,  а також 19.04.2022 р. проведена чергова рейд-перевірка у промисловій зоні міста (виїзд до с. Соболівка) відносно перевірки виконання раніше виданих приписів. Також працівниками відділу встановлено 6 попереджувальних табличок про заборону викидання сміття у невстановлених для цього місцях.

На порушників санітарного стану та благоустрою громади складено 1 адміністративний протокол за ст. 152 на гр. Ф. за виливання нечистот у дорожньо-алейну смугу на території міста.

Станом на 22.04.2022 р. кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих складає 20 од.

Усім мешканцям громади, які звертаються до Департаменту з різнобічних питань усно та письмово + відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.: 2-35-96.

 

Директор Департаменту                                                                                 О. І. Чернега


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора