Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова нарада з керівниками підприємств, установ та організацій відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Дата: 26.04.2022 16:40
Кількість переглядів: 225

Чергова нарада з керівниками підприємств, установ та організацій відбулась у виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського.

Про головне:

Загальна ситуація у Подільському районі контрольована. Не піддавайтеся паніці та довіряйте лише офіційним джерелам.

-Комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин проводить рейди, виписують ордери на знесення зелених насаджень тощо. Працівники КО «Благоустрій» щоденно прибирають місто, вивозять ТПВ, відбувається вивіз гілля після обрізки дерев. КО «Міськсвітло» продовжує виконувати заявки від жителів громади, також працівники комунальної організації задіяні в обрізці аварійних дерев. Керуючі кампанії «Курінь» та «Городок-КВП» обслуговують житловийФото без опису фонд (ремонт під’їздів, дитячих майданчиків тощо). КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» готується до зими (обслуговуються котельні, у деяких мікрорайонах відбувається заміна теплотрас). КВЕП «Подільськводоканал» розробляє план заходів по підготовці до зими, а також виконують у повному обсязі аварійні заявки від жителів. ПСКП «Меморіал-Сервіс» готує кладовища до поминальних днів.

- Управління економічного розвитку продовжує роботу з аграріями, слідкують за темпами посівної кампанії. Крім того, працівники управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції проводять рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі. Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне працює щодня. Є порушення, з підприємцями проводиться роз’яснювальна робота. Центр гуманітарної допомоги продовжує надавати допомогу переселенцям та військовослужбовцям.

-Управління спорту та молодіжної політики приводять до ладу спортивні майданчики і ремонтують їх. Також відновлюються спортивні змагання.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я і Центр надання адміністративних послуг продовжують працювати з переселенцями. На сьогодні, вже зареєстровано 1058 внутрішньо переміщених осіб. Є проблеми з реєстрацією ВПО через те, що реєстри навантажені. Також громадяни звертаються за консультаціями щодо компенсації вартості житлово-комунальних послуг для тих, хто прихистив біженців.

-Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги працюють у звичайному режимі. Лікарі первинки продовжують виїзди та медичні консультації у с. Липецьке.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора