Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні у Подільському міському центрі соціальних служб переселенці, які знайшли прихисток у нашому місті, отримали продуктові набори від БФ "Корпорація монстрів"

Дата: 21.04.2022 14:57
Кількість переглядів: 260

Сьогодні у Подільському міському центрі соціальних служб переселенці, які знайшли прихисток у нашому місті, отримали продуктові набори. Надав їх, за зверненням керівництва громади, благодійний фонд «Корпорація монстрів». У кожному пакунку – цукор, крупи, олія, консерви та солодощі. Отримувати набори люди, які втікли від війни, приходять з дітками. І тут на малечу чекав приємний сюрприз — духмяні, свіженькі Великодні пасочки, які власноруч приготували для переселенців жителі мікрорайону «Торговиця».Фото без опису

«Родини-переселенці вже стали частиною нашої громади, і ми хочемо розділити світлу радість Господнього Воскресіння. Підготували 100 пасочок. Нам приємно, що можемо подарувати частинку свята людям, які стільки всього пережили», - мешканці м-ну «Торговиця».

Ми висловлюємо щиру подяку благодійному фонду «Корпорація монстрів» за надані продуктові набори для вимушених переселенців та нашим небайдужим жителям мікрорайону «Торговиця» за проявлене милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора