Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поки школярі перебувають на дистанційному навчанні, кілька днів поспіль виконуючий обов’язки міського голови Олег Албанський об’їжджає школи Подільська.

Дата: 19.04.2022 11:16
Кількість переглядів: 186

Поки школярі перебувають на дистанційному навчанні, кілька днів поспіль виконуючий обов’язки міського голови Олег Албанський об’їжФото без описуджає школи Подільська. Його цікавить загальний стан будівель, запити директорів на покращення матеріально-технічної бази та оптимізація ресурсів. В ході робочого візиту було відвідано один із освітніх закладів, де Олег Богданович поспілкувався з керівництвом та учителями про те, що уже зроблено у закладі та те, на що хотілося б звернути увагу, а також ознайомився з роботою установи під час онлайн-навчання та обговорив нагальні питання, що сьогодні турбують адміністрацію школи. Було оглянуто класні приміщення, кабінети та їдальню, яку в минулому році було капітально відремонтовано.

Як виявилося, труднощі у школі є. Та й не дивно, адже приміщенню вже майже 100 років.

«Видно, що про школу дбають, вона розвивається, працює професійний педагогічний колектив. Завдання насьогодні - далі розвивати освітній заклад та розробити план необхідних ремонтних робіт», - в.о. Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора