Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергову нараду з керівниками підприємств та структурних підрозділів Подільської міської ради провів виконуючий обов’язки міського голови Олег Албанський.

Дата: 18.04.2022 13:51
Кількість переглядів: 209

Чергову нараду з керівниками підприємств та структурних підрозділів Подільської міської ради провів виконуючий обов’язки міського голови Олег Албанський.

Про головне:

-Комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Працівники КВЕП «Подільськводоканал» продовжують ремонтні роботи на об’єктах, а також виконують аварійні заявки, що надходять від жителів. КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» готується до нового опалювФото без описуального сезону. Відбуваються планові роботи із заміни теплотрас у мікрорайонах міста. КО «Благоустрій» активно веде підготовку до Великодніх свят. Прибираються вулиці, вивозиться сміття, тривають роботи з озеленення. КП «Меморіал-сервіс» прибирають кладовища, готуються до поминальних днів. КО «Міськсвітло» також працює в штатному режимі, у повному обсязі виконують заявки від жителів. Керуючі кампанії «Курінь» та «КВП-Городок» виконують планові роботи по житловому фонду (вологе прибирання під’їздів, ремонт дитячих майданчиків, облаштування підвальних приміщень тощо).

-Управління економічного розвитку продовжує роботу з аграріями, слідкують за темпами посівної кампанії. Крім того, працівники управління спільно із представниками Подільського районного управління поліції проводять рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі (за минулий тиждень було складено 26 протоколів). Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне працює щодня. Є порушення, з підприємцями проводиться роз’яснювальна робота. Центр гуманітарної допомоги продовжує надавати допомогу переселенцям та військовослужбовцям, але насьогодні бракує круп та макаронних виробів. Якщо бажаєте допомогти, звертайтеся за адресою: вул. Соборна, 85.

-Освітній процес триває. Онлайн-уроки насьогодні відвідує майже 66% учнів.

-Подільчани активно беруть участь у благодійному проєкті «Тиждень добрих справ». Крім того, Управління культури і туризму також готується до Великодніх свят. Незабаром у місті будуть встановлені тематичні фотозони, які будуть окрасою святкових днів.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я і Центр надання адміністративних послуг продовжують працювати з внутрішньо переміщеними особами. Станом на 15 квітня, у Подільській громаді зареєстровано 665 внутрішньо переміщених осіб, видано 630 довідок.

-Управління спорту та молодіжної політики приводять до ладу стадіон та спортивні майданчики. КДЮСШ «Локомотив» проводить тренування зі спортсменами.

-Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги працюють у звичайному режимі. Надають медичну допомогу внутрішньо переміщеним особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора