Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська міська лікарня підсилюється новими професіоналами!

Дата: 15.04.2022 13:34
Кількість переглядів: 266

Подільська міська лікарня підсилюється новими професіоналами! Вже приступили до виконання посадових обов'язків лікар з лікувальної фізкультури та спортивної медицини Євген Іванович Ярошенко та Іонова Олександра Олександрівна, лікар-анестезіолог.Фото без опису

Родини лікарів – вимушені переселенці з Харкова та Краматорська, а Подільська громада має за честь прийняти їх на постійне місце проживання! Сьогодні познайомився з лікарями виконуючий обов’язки міського голови Олег Албанський.

Євген Ярошенко проживав з родиною у Харкові, а після вторгнення росії переїхав з дружиною і дітьми до Подільська. Місто він знає, адже його дружина родом з одного з населених пунктів Одещини. До речі, дружина Євгена також лікар, наразі працевлаштовується у міську лікарню. Олександра Іонова з родиною приїхала в Подільськ з Краматорська. Зізнається, тікали від страшної війни куди очі бачать.

Наразі лікарі адаптуються до нових умов праці. Зазначають, колектив медзакладу прийняв їх чудово та намагається всіляко підтримати.

«Сьогодні Подільськ стає новим домом для багатьох за сумних обставин, але, переконаний, буде містом спокійного щасливого життя після нашої перемоги! Ми ж, зі свого боку, намагаємось максимально сприяти релокації тих, хто виїздить із зони бойових дій» — зазначив в.о. міського голови Олег Албанський.

Шановні подільчани! Лікарі шукають житло для постійного проживання! Може хтось здає квартиру чи будинок, звертайтеся за тел.: +38 (095)-043-99-59 (Іонова Олександра, бажано 1 кімн. кв.), +38 (095)-459-47-02 (Євген Ярошенко, бажано 2 кімн. кв.). Допоможемо разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора