Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділення соціально-психологічної допомоги сім’ям та особам, які зазнали впливу війни КЗ «Центр надання соціальних послуг «Родина» надає допомогу нашим захисникам!

Дата: 14.04.2022 08:19
Кількість переглядів: 281

Війна залишає слід на кожному, хто хоча б день брав участь у бойових діях. Повертаючись додому, кожна людина може опинитися в ситуації, коли потребуватиме додаткової реабілітаційної та психологічної допомоги. Відділення соціально-психологічної допомоги сім’ям та особам, які зазнали впливу війни КЗ «Центр надання соціальних послуг «Родина» надає допомогу нашим захисникам!

Військові зараз, як ніколи потребують розуміння та підтримки. У відділенні надається психологічна, інформаційна, соціально-медична допомога та консультування. Діє кабінет лікувальної фізкультури (бігова доріжка, велотренажер, доска Євмінова, шведська стінка, лавка для штанги), кабінет масажу та магнітотерапії, пресотерапії, а також кабінет інгаляцій (апарат для приготування коктейлів, небулайзер, апарат для кварцування). З військовими тут працює і кваліфікований психолог, адже саме психологічна допомога сьогодні є вкрай важливою!

Отримати послуги можуть учасники війни, особи з інвалідністю внаслідок війни, постраждалі учасники Революції Гідності, члени сімей осіб, які зазнали впливу війни (один із подружжя, діти або батьки).

Направлення на отримання послуг у відділенні можна одержати у Департаменті соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я. Деталі за тел.: +38 (066)-175-30-42.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора