Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Офіційне повідомлення щодо розміщення вимушених переселенців на території Подільської міської територіальної громади та про «гудіння» у приміщенні залізничного вокзалу.

Дата: 13.04.2022 11:59
Кількість переглядів: 207

Офіційне повідомлення щодо розміщення вимушених переселенців на території Подільської міської територіальної громади та про «гудіння» у приміщенні залізничного вокзалу.

Інформуємо, що Подільська громада приймає та підтримує переселенців, яких вже зареєстровано понад 500 осіб. Всю інформацію внутрішньо переміщенні особи отримують в Департаменті соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я (де і проходять реєстрацію), Подільському міському центрі соціальних служб, Центрі надання адміністративних послуг та міськвиконкомі. З Фото без описуперших днів війни були визначені пункти розміщення переселенців. Там є все необхідне для тимчасового мешкання. А багато хто з переселенці їде транзитом, зупиняється на день-два, потім їде далі. Задля того, щоб не наражати їх на небезпеку та з відомих причин, ми не можемо публічно називати адреси цих пунктів. Ще раз наголошуємо, внутрішньо переміщені особи отримують всю необхідну інформацію( а також cтосовно розміщення) у закладах соціального захисту та Подільській міській раді! Крім того, вони можуть самостійно скористатися онлайн-платформою «Прихисток» (https://prykhystok.gov.ua/).

Щодо «гудіння» на залізничному вокзалі. В ході робочої зустрічі з директором Подільського залізничного вокзалу Андрієм Карабутовим стало відомо, що ця інформація є недостовірною. Ніяких прецедентів не відбувалося. Тих, хто прибуває на залізничний вокзал координують та допомагають працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг «Родина».

Шановні подільчани! Довіряйте лише перевіреним джерелам інформації, не піддавайтеся маніпуляціям та не ведіться на провокації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора