Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Українці своїх у біді не залишать! Подільська громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу з різних куточків світу.

Дата: 07.04.2022 15:11
Кількість переглядів: 267

Подільська громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу з різних куточків світу. Отримало місто підтримку і від української діаспори з м. Лондона, Велика Британія. Вони власними зусиллями зібрали допомогу! У пакунках – продукту харчування, одяг, взуття, медичні препарати, засоби гігієни, дитяче харчування, підгузки, різноманітні книжечки та іграшки для малечі. Вантаж прибув до Центру гуманітарної допомоги завдяки нашій підприємиці Тетяні Анатоліївні Павлюк.

Подільська громада висловлює щиру вдячність українській діаспорі із Лондона! Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші чуйні серця!

А Центр гуманітарної допомоги продовжує працювати! В період з 27.03. по 02.04., на потреби більше 60 сімей-переселенців,  було видано біля 2000 одиниць продуктів харчування  (олія, борошно, крупи, макарони, овочі та фрукти, солодощі, консервація тощо) та гігієнічних засобів,  94 одиниці постільної білизни (ковдра, простирадло, рушник) та побутова хімія для прибирання; понад 180 наборів для малюків (дитяче харчування, підгузки, одяг та взуття, візок, іграшки, набори для творчості.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора