Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З перших днів війни у Подільську працює Центр гуманітарної допомоги, який надає допомогу переселенцям, вимушено переміщеним особам та локальним силам.

Дата: 05.04.2022 09:38
Кількість переглядів: 216

Збройні Сили, вся наша держава, кожен на своєму місці зараз роблять все можливе, щоб витримати тяжкий удар, завданий огидним сусідом. Вся Україна тепер нагадує єдиний організм, що бореться за власне життя та за власне майбутнє. У цей час уФото без описуспіх загальної справи залежить від кожної частинки цього великого організму. 

З перших днів війни у Подільську працює Центр гуманітарної допомоги, який надає допомогу переселенцям, вимушено переміщеним особам та локальним силам. Дуже допомагають місцеві мешканці, які передають одяг, взуття, медикаменти, продукти тривалого зберігання та ін. Активно долучаються і подільчани, які мешкають за кордоном.

У гуманітарному штабі, який працює практично цілодобово, отримана допомога сортується та відповідно до заявок та потреб, які надходять та із рук в руки передається адресатам.

Крім того, військових у Подільській громаді безкоштовно годують тричі на день, згідно клопотань командирів військових частин та в рамках діючої програми шефської допомоги військовим. Харчуванням наших захисників забезпечує один із закладів соціальної сфери міста.

«Місто продовжує жити в складних умовах. Але ми робимо все, працюємо системно, аби допомагати людям, які були змушені покинути свої домівки через війну та військовим, які сьогодні боронять нашу землю. Це наш обов’язок», - Олег Албанський, в. о. міського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора