Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 01 квітня 2022 року.

Дата: 05.04.2022 09:28
Кількість переглядів: 206

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом  на 01 квітня  2022 року.

 

  

 КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 13 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Гагаріна, 125;  вул. Армійська, 619; вул. Кузовкова, 4 та ін. 

 Силами цеху водопостачання виконано 2 заявки: пр- кт Шевченка ( Виконавчий комітет); вул. Ювілейна (колишній пологовий будинок).

Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  33 заявками    абонентів: вул. Соборна, 241; пр.-кт Перемоги, 30; пр. Незалежності ( школа №5).

Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

 КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»       Котельні працюють у штатному режимі, теплоносій  подається згідно температурного графіка.

 Загальна кількість укладених  договорів на  технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем опалення  складає - 62.

 За  період  з 21.03.2022 р. по 25.03.2022р.  від абонентів надійшло усних заяв – 7 та письмових - 0. З них

аварійний  ремонт опалювального приладу – 5;

ремонт труби в підвальному приміщенні – 2;

«Компанія «Горсвет»  Виконання  заявок від населення міста – 13 од.

 В результаті обходу та огляду ліній вуличного освітлення проведена заміна ламп по вул. Східнослов’янській,61 оп.63. Усунуто коротке замикання та замінено пошкоджений провід по вул. Цилінній,6-9 оп. 60,59, 12-50 м., та по вул. Ломоносова,10-35 м.

Реконструкція ілюмінацій сквер Укртелекому. Очищення мереж від гілок по вул. Ломоносова,10. Монтаж проводу для управління вуличним освітленням по вул. Ломоносова,2-210м. Ремонт та встановлення таймеру в світлофорний контролер по вул. Соборній кут вул. Успенській.

 КО  «Благоустрій»  Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, 8 Березня, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Було виконано розвезення посипочного матеріалу по території міста та в ящики під пісок. Виконувались роботи з підрізання гілок дерев вздовж проїзної частини  по вул. Бірзульська. Виконані роботи по ремонту металевої арки на дитячому майданчику по вулиці Бочковича (р-н Цукрового заводу). Виконані роботи по ремонту металевих урн по вулиці Соборна. Виконані роботи зі змітання бруду вздовж бордюрів проїзної частини по вулиці Соборна та проспект Перемоги..

У с. Липецьке виконувались роботи з прибирання сміття біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ.

ПП «Городок – КВП ». Ремонт м’якої  покрівлі 20м². та прибирання даху у ж/б 1 по вул. Л. Толстого .  Ремонт м’якої  покрівлі 6м². та прибирання даху у ж/б 3 по вул. Л. Толстого . Ремонт лавочок  2шт. біля ж/б 40/5  по вул.Армійській . Ремонт сушарки  для килимів біля  ж/б 607 по вул.Армійській . Ремонт вхідних дверей у 3-му під’їзді у ж/б 606 по вул.Армійській . Ремонт вхідних дверей у 2-му під’їзді  у ж/б 603 по вул. Армійській . Прибирання у підвальному приміщенні у ж/б 2 по вул. Кузовкова.  Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  30м³.  Електриком  підприємства виконано 8  заяв  від мешканців житлових будинків. Протягом  тижня  здійснювалось  прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

 

 

   ПП «Курінь» Проведено ремонт дверних ручок, ремонт вхідних дверей, кодових замків та заміна на нові ; виконується ремонт  та заміна , ремонт кодових замків в будинках по вул.Сільськогосподарській 3, пр.Перемоги 3.

 Проведено  чистку підвальних приміщень багатоповерхових будинків  по всьому житловому фонду.

 Виконано ремонт покрівель будинків по вул.Черняховського 6А,  Л.Толстого 7,  Енергетиків 6 ,та                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           розпочато частковий  ремонт мякої покрівлі будинку по вул.Ломоносова 19. Проводиться ремонт під їздів в будинку по вул.Енергетиків 6.

   Виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків ;

  Проводиться:

 - технічний огляд дахів  та горищ будинків,

-  встановлення нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

-  чистка вентиляційних каналів.

 Вивозиться негабаритне сміття, сухе листя.

 Екстрених викликів –6.

- проводиться сухе прибирання під їздів;

- постійно проводиться прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

 Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 10 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних- 2.

     Начальником відділу на місцевому телебаченні мешканців громади проінформовано у повному обсязі щодо розпорядження від 29.03.2022року № 75 « Щодо проведення місячника благоустрою на території Подільської міської територіальної громади», а також щодо не нагромадження території міста великогабаритним сміттям.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Працівниками відділу 01.04.2022 року проведено огляд- перевірку вулиць нашого міста на предмет дотримання мешканцями санітарного стану та благоустрою громади. З період з 21.03.2022 року по 01.04.2022 року  на порушників  санітарного стану та благоустрою громади складено 3 адміністративних протоколів за ст. 152 ( з торгівлю у не встановлених для цього місцях).

Станом на 01.04.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 19 од.                                                                                                                                                                  

У зв’язку з карантином в управлінні приймаються заяви та скарги від мешканців міста , а також

відділ працює у штатному режимі з дотриманням карантинних норм. Усім, хто звертається, відповіді будуть надані у строк, визначений чинним законодавством.

У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел.2 -35 -96.

 07 квітня 2022 року з 9-00 до 12-00  буде проведено пряму телефонну лінію з начальником відділу інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади Євтодій С.О. з питань проведення на території Подільської міської територіальної громади місячника благоустрою ,а також 16 квітня проведення Дня довкілля.

 

 

 Директор Департаменту                                                                                           О.І. Чернега                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора