Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергову нараду з керівниками підприємств, управлінь, установ та організацій міста провів виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Дата: 04.04.2022 13:57
Кількість переглядів: 230

Чергову наФото без описураду з керівниками підприємств, управлінь, установ та організацій міста провів виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський.

Про головне:

-Комунальні підприємства продовжують працювати у посиленому режимі. На минулому тижні КВЕП «Подільськводоканал» було виконано 49 заявок від споживачів. Перебоїв з водопостачанням немає.

-1 квітня у Подільську завершився опалювальний сезон. КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго» розпочинає підготовку до нового. На деяких ділянках планується замінити теплотраси.

-В штатному режимі працює КО «Благоустрій». Вулиці прибираються, сміття вивозиться вчасно тощо.

-КП «Меморіал-Сервіс» продовжує підготовку до поминальних днів. Крім того, приводяться до ладу історичні пам’ятники.

-Керуючі кампанії і надалі облаштовують підвальні приміщення багатоповерхівок. Займаються поточними роботами.

-Робоча група з моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне працює щодня. Ціна на паливо дещо зросла.

- Управління економічного розвитку спільно із представниками Подільського районного управління поліції проводять рейди щодо ліквідації стихійної торгівлі .

-На міські маршрути вийшли 11 автобусів.

-Посівна кампанія у Подільській громаді триває. Наразі, посів гороху вже закінчено.

-Центр гуманітарної допомоги продовжує допомагати військовослужбовцям та вимушеним переселенцям. Також днями Центр отримав партію ліків із Канади та Великої Британії.

-Подільський міський ринок працює з 06:00 години ранку.

-С. Липецьке потерпає від пожеж. Рятувальники вкотре звертаються до всіх і кожного, не провокуйте пожежі в екосистемах, не спалюйте суху рослинність та сміття! Не уподібнюйтесь ворогу, який руйнує нашу країну, не спалюйте свою землю!

-Стартують благодійні акції в рамках загальноміського благодійного проєкту «Добро починається з тебе».

-У Департаменті соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я вже видано 325 довідок внутрішньо переміщених осіб. Пільги, субсидії та ін. виплачуються вчасно.

-Управління спорту та молодіжної політики проводить благоустрій спортивних майданчиків. Розпочинає роботу КДЮСШ «Локомотив».

-Подільська міська лікарня працює в звичайному режимі. Медичних препаратів вистачає.

-Центр первинної медико-санітарної допомоги продовжує вакцинальну кампанію проти дифтерії та правця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора