Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває місячник з благоустрою!

Дата: 04.04.2022 11:45
Кількість переглядів: 193

За останні тижні ПодільсьФото без описук став домівкою для більше сотні людей, які вимушено покинули свої рідні міста та села, рятуючись від бомб і ракетних ударів. За доброю українською традицією прихід весни і тепла - час великої спільної толоки. Тож поки наші незламні ЗСУ чистять українські землі від окупантської нечисті, працівники установ та організацій міста провели весняну толоку біля своїх адмінбудівель.

З сапками, лопатами та іншим господарським реманентом долучились до загальноміської толоки комунальні підприємства, Управління спорту та молодіжної політики,  Управління культури і туризму та інші.

Свої толоки та роботи з благоустрою проводять й освітяни – працівники Управління освіти,  міських дитячих садків та шкіл.

Подільська міська рада висловлює вдячність керівникам та працівникам комунальних підприємств, установ та організацій  міста, усім небайдужим і активним учасникам місячника з благоустрою. Також, звертаємося до мешканців Подільської громади з проханням систематично підтримувати порядок і поблизу своїх прибудинкових територій.

Разом робимо наше місто чистим, охайним та комфортним


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора