Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення місячника благоустрою на території Подільської міської територіальної громади

Дата: 29.03.2022 11:05
Кількість переглядів: 241

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

Про проведення місячника благоустрою

на території Подільської міської

територіальної громади

 

На виконання Указу Президента України від 6 серпня 1998 року №855/98 «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 р. № 777-р  «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», розпорядження Одеської обласної державної адміністрації від 30.11.2010 р. № 1172/А -2010 «Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», рішення Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 18.02.2022 р. № 234-I «Про затвердження «Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2022 рік» та з метою забезпечення належного утримання територій Подільської міської територіальної громади, їх санітарного очищення і створення сприятливих умов для життєдіяльності мешканців, керуючись ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Організувати та провести з 30 березня по 30 квітня 2022 року місячник  благоустрою на території Подільської міської територіальної громади згідно запланованих заходів (додаток 1).

 

  1. В рамках місячника благоустрою провести 2 квітня 2022 року Толоку та 16  квітня 2022 року «День довкілля» на території громади згідно запланованих заходів (додаток 2).

  

  1. Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Чернега О.І.) координувати роботу комунальних та житлових підприємств громади під час проведення місячника благоустрою, Толоки та Дня довкілля.

 

  1. Дане розпорядження розмістити на офіційному сайті Подільської міської територіальної громади та через місцеві ЗМІ довести до мешканців громади.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради КОРЧОВОГО А.В.

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                      О.Б. АЛБАНСЬКИЙ

 

29.03.2022 р.

     № 75.

ДОДАТОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора