Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі в межах Подільського району Одеської області

Дата: 01.04.2022 10:29
Кількість переглядів: 214

Згідно розпорядження Подільської районної військової адміністрації Одеської області від 01.04.2022 року № 34/22 "Про торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі в межах Подільського району Одеської області" повідомляємо:

1. З 1 квітня 2022 року дозволити продаж алкогольних напоїв із вмістом етилового спирту до 30 відсотків об'ємних одиниць (вино, пиво, лікер, шампанське, портвейн) в період з 09:00 години до 15:00 години в межах Подільського району Одеської області. 

2. Заборонити продаж міцних алкогольних напоїв в межах Подільського району Одеської області до особливого розпорядження, але не пізніше, ніж час дії правового режиму воєнного стану.

3. Заборонити продаж будь-яких алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі в межах Подільського району Одеської області до особливого розпорядження, але не пізніше, ніж час дії правового режиму воєнного стану, військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії, а також представникам військових формувань та правоохоронних органів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора