Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Подільської міської ради під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Олега Албанського

Дата: 31.03.2022 16:05
Кількість переглядів: 352

Відбулось засідання викоФото без описунавчого комітету Подільської міської ради під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Олега Албанського. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

З перших 4-ох питань доповідала директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега. Питання, насамперед, стосувалися створення сектору військових поховань на території кладовищ Подільської громади, видачу ордерів на знесення зелених насаджень та інші.

До уваги членів виконкому було запропоновані проекти рішень, що стосувалися захисту прав дітей. Доповідала Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей.

В ході засідання було підтримано проект рішення щодо передачі частини нежитлового приміщення будівлі з балансу Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я на баланс Подільського центру соціальних служб.

Обговорювався і ряд інших питань.

Після розгляду всіх питань повістки денної, виконуючий обов’язки міського голови Олег Албанський закрив засідання, подякувавши членам виконкому за оперативність та злагодженість в роботі засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора