Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волонтерська робота триває у Подільській громаді. Надійно прикривають тил наших захисників у с. Липецьке.

Дата: 30.03.2022 14:00
Кількість переглядів: 358

Абсолютний мобілізаціФото без описуйно-волонтерський бум буквально накрив кожен населений пункт нашої держави. І все для того, щоб допомогти власним Збройним Силами у боротьбі з росією, яка підступно напала на Україну.

Волонтерська робота триває і у Подільській громаді. Надійно прикривають тил наших захисників у с. Липецьке. Жителі згуртувалися і плетуть маскувальні сітки. В цій справі зайвих рук не буває. Поділили роботу на 2 цехи : одні нарізають тканину, інші ж плетуть саму сітку.  Розмір однієї такої сітки сягає 24 метра. Після того як вони готові, їх напряму доставляють військовим. Невтомні трудяжки кажуть, що кожен вузлик на сітці зав’язують з побажанням захисту для наших бійців.

Такий волонтерський центр сьогодні відвідав і виконуючий обов’язки Подільського міського голови Олег Албанський. Він подякував всім за таку необхідну допомогу, адже це дозволяє відчути нашу єдність і непереможність! Можливо, саме та сітка, яка була сплетена руками жителів с. Липецьке врятує життя українських солдатів на передовій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора