Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на передачу з балансу Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров`я Подільської міської ради Подільського району Одеської області на баланс Подільського міського центру соціальних служб основних засобів, това

Дата: 29.03.2022 17:01
Кількість переглядів: 170

Проект

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про  надання дозволу на передачу з  балансу

Департаменту соціальної, сімейної політики

та охорони здоров`я Подільської міської ради

Подільського району Одеської області на баланс

Подільського міського центру соціальних служб

основних засобів, товарно-матеріальних цінностей

та необоротних матеріальних активів

 

             Відповідно до рішення Подільської міської ради від 15.12.2021р №202-І «Про створення Подільського міського центру соціальних служб» та розглянувши клопотання директора Подільського центру соціальних служб Шалашної Н.Г. щодо надання дозволу на передачу з балансу Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров`я Подільської міської ради основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та необоротних матеріальних активів на баланс Подільського міського центру соціальних служб, з метою здійснення діяльності Подільського міського центру соціальних служб та раціонального використання майна, керуючись пп.1, п. “а”, ст. 29, ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл на передачу з балансу Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров`я Подільської міської ради основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та необоротних матеріальних активів на баланс Подільського міського центру соціальних служб згідно переліку (додається).

 

  1. Створити комісію по прийому-передачі з балансу Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров`я Подільської міської ради основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та необоротних матеріальних активів на баланс Подільського міського центру соціальних служб (додається).

 

  1. Комісії в термін до 10 квітня 2022 року надати до міськвиконкому акти на затвердження.

 

        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Подільського міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради ЗАДОРОЖНУ Л.І.

                

Секретар Подільської міської ради                                                       Албанський О.Б.

 

Вик.Перепелиця А.А.

0661754032

 

р/р Задорожна Л.І.

Перепелиця А.А.

Чуприна О.В.

Шалашна Н.Г.

ПЕРЕГЛЯНУТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора