Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» було проведено Zoom-нараду щодо реалізації постанов Кабінету Міністрів України

Дата: 29.03.2022 15:08
Кількість переглядів: 338

Всеукраїнською асоціаФото без описуцією органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» було проведено  Zoom-нараду щодо реалізації постанов Кабінету Міністрів України за участю представників Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства соціальної політики, Міністерства культури та інформаційної політики, Всеукраїнської Асоціації громад та Асоціації міст України, обласних військових адміністрацій, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад.

Були розглянуті наступні питання:

1.Реалізація норм постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 р. № 261 «Про затвердження Порядку та умов надання компенсації місцевим бюджетам на оплату комунальних послуг, що надаються під час розміщення тимчасово переміщених осіб, у період воєнного стану».

2.Реалізація норм постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам».

3.Реалізація норм постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг».

4.Щодо проведення медійної кампанії та інформаційно - роз’яснювальної роботи серед населення об’єднаних територіальних громад щодо реалізації положень зазначених постанов Кабінету Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора