Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського відбулась чергова планерка з керівниками підприємств, установ та організацій міста.

Дата: 28.03.2022 15:05
Кількість переглядів: 381

У виконуючого оФото без описубов’язки Подільського міського голови Олега Албанського відбулась чергова планерка з керівниками підприємств, установ та організацій міста.

Про головне: 

Усі комунальні служби громади продовжують роботу в штатному режимі: домівки містян із водою, теплом, газом та світлом. Разом із тим, – прибирають вулиці й вивозять сміття. Наразі все функціонує стабільно й без жодних збоїв.

Керуючі компанії ПП «Курінь» та «Городок-КВП» продовжують роботу з облаштування підвальних приміщень.

КП «Меморіал-Сервіс» здійснює підготовку до поминальних днів.

З метою стабілізації цінової ситуації у Подільську працює робоча група з питань моніторингу за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне. До речі,ціни на паливо вже вирівнялися.

У надскладних умовах розпочали весняну посівну кампанію наші аграрії, адже на їхніх плечах не тільки продовольча безпека України, а й всього світу.

Алла Омельчук, начальник Управління економічного розвитку зазначила, що на міські маршрути вийшли 11 автобусів, продовжує курсувати і пільговий автобус Подільськ-Липецьке.

Центр гуманітарної допомоги продовжує допомагати нашим захисникам та вимушеним переселенцям. Станом на 25 березня військовослужбовцям видано 13553 одиниці допомоги, в тому числі 2181 – це медичні препарати. Переселенцям – 2637 одиниці, в тому числі – 372 лікарські засоби.

Подільський міський ринок з 30 березня розпочне роботу о 06:00 годині ранку.

Також планується місячник з благоустрою та озеленення території громади, санітарного стану  прибудинкових територій тощо. Приводитимуть до ладу і спортивні майданчики.

Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує роботу з внутрішньо переміщеними особами. А всі соціальні нарахування виплачуються вчасно.

Подільська міська лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги також працюють у звичайному режимі. 

Про стан справ у освітній галузі поінформувала начальник Управління освіти Наталія Добрянська. Дистанційне навчання продовжується, онлайн-уроки відвідує 76% учнів.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, установ, організацій були дані зауваження та відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора