Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу *** на відмову від прийняття спадщини, належної малолітньому ***

Дата: 23.03.2022 14:17
Кількість переглядів: 568

 

 

Проект

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу

*** на відмову від  

прийняття спадщини, належної

малолітньому ***

 

Розглянувши заяву гр-ки ***, *** р.н., про надання дозволу на відмову від імені малолітнього ***, *** р.н. (свідоцтво про народження *** № *** від *** р., а/з № *** від *** р., відділу РАЦС по місту Котовську Котовського міськрайонного управління юстиції Одеської області), на прийняття частини належної йому спадщини (за законом) на користь його сестри – ***, *** р.н., виконавчий комітет встановив:

- батько малолітнього – ***, *** року помер (скорочений витяг свідоцтва про смерть *** *** від *** р., видане у Бюро реєстрації актів цивільного стану у м. Кєльце Свентокшиське Воєводство Республіки Польща);

- відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від *** р. № *** приватного нотаріусу Подільського міського нотаріального округу Одеської області Сівун Ф.Й., на підставі свідоцтва про право на спадщину (серія *** № ***, р. № ***, видане *** р., посвідчене приватним нотаріусом Подільського міського нотаріального округу Одеської області Сівун Ф.Й., покійному на праві приватної спільної часткової власності належала ½ частина квартири № ***, яка розташована за адресою: Одеська обл., м. Подільськ, вул. ***, буд. ***;

- відповідно до витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від *** р. № *** приватного нотаріусу Подільського міського нотаріального округу Одеської області Сівун Ф.Й., на підставі свідоцтва про право на спадщину (серія *** № ***, р. № ***, видане *** р., посвідчене приватним нотаріусом Подільського міського нотаріального округу Одеської області Сівун Ф.Й., покійному на праві приватної спільної часткової власності належала ½ частина земельної ділянки (1,7062 га), яка розташована: с/рада Юрківська Тульчинського р-ну Вінницької обл., за межами населеного пункту;

- на даний час гр-ка ***, *** р.н., має намір від імені малолітнього сина – ***, *** р.н., відмовитись від прийняття частини належної йому спадщини (за законом), а саме: частини квартири № ***, яка розташована за адресою: Одеська обл., м. Подільськ, вул. ***, буд. ***, на користь його сестри – ***, *** р.н.. Натомість, сестра *** – *** , *** р.н., має намір відмовитись від прийняття частини належної їй спадщини (за законом), а саме: частини земельної ділянки (1,7062 га), яка розташована: с/рада Юрківська Тульчинського р-ну Вінницької обл., за межами населеного пункту, на користь свого брата – ***, *** р.н..

Згідно до ч. 3 ст. 17, ч. 3 ст. 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей» ст. 177 Сімейного кодексу України, п. 4 ст. 1243, п. 2 ст. 1274 Цивільного кодексу України, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

  

ВИРІШИВ:

  1. Дозволити ***, *** р.н., відмовитись від прийняття частини спадщини (за законом), належної її малолітньому сину ***, *** р.н., а саме: частини квартири № ***, яка розташована за адресою: Одеська обл., м. Подільськ, вул. ***, буд. ***, на користь його сестри – ***, *** р.н..
  2. Зобов’язати ***, *** р.н., протягом шести місяців з моменту надання даного дозволу, надати до виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області документи, підтверджуючі забезпечення права власності малолітнього ***, *** р.н., на ½ частину земельної ділянки (1,7062 га), яка розташована: с/рада Юрківська Тульчинського р-ну Вінницької обл..
  3. Вказаний дозвіл дійсний протягом шести місяців з моменту винесення даного рішення.
  4. Відповідальність за невиконання п. 2 даного рішення покласти на мати   малолітнього – ***, *** р.н..
  5. В разі порушення житлових та майнових прав малолітнього ***, *** р.н., зазначений правочин від його імені, буде оскаржено у судовому порядку.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Скрипнік Т.М..

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                 О.Б. Албанський  

 

 

Вик.: Єфімова А.В.

Тел.: 0660005224

 

р/р: Скрипнік Т.М.

       Єфімова А.В. - 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора