Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні медики Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснили виїзний прийом у с. Липецьке.

Дата: 23.03.2022 13:41
Кількість переглядів: 239

 

 

Сьогодні медики ЦеФото без описунтру первинної медико-санітарної допомоги здійснили виїзний прийом у с. Липецьке.  Прийом проводиться щосереди на базі сільської амбулаторії, де кожний може звернутися до висококваліфікованого лікаря та отримати якісну медичну допомогу та толерантне спілкування. Звертаються, переважно, люди похилого віку. Когось турбує підвищений тиск, хтось нарікає на серцево-судинні захворювання. Тішить те, що мешканці Липецького охоче обстежуються. Лікарями первинки здійснюється огляд, надаються консультації, розбір аналізів та подальше лікування.

Всі ми знаємо, що щеплення – суперсила від хвороб! Тому, сьогодні в амбулаторії селяни змогли ревакцинуватися проти деяких інфекційних хвороб, таких як дифтерія та правець. Малечі робили рутинні вакцини (дифтерія, правець, поліомієліт та інші). Також були охочі зробити вакцину проти COVID-19. Вакцини Центр первинної медико-санітарної допомоги отримав у достатній кількості, тому їх вистачить усім.

Як кажуть медики, тепер більша частина пацієнтів активно взялась дбати про власне здоров’я й повірили, що медицина таки на варті здоров’я громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора