Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс на зайняття посади директора КЗ Центр надання соціальних послуг «Родина» та посади директора Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування перенесено!

Дата: 22.03.2022 08:56
Кількість переглядів: 187

 

 

Оголошення

 

Рішенням  виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про проведення конкурсу на зайняття посад директорів КЗ Центр надання соціальних послуг «Родина» та Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування» від 22.02.2022 р. № 37 оголошено про проведення конкурсу на зайняття посади директора КЗ Центр надання соціальних послуг «Родина» та посади директора Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану з 24 лютого 2022 строком на 30 діб відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022, та продовженням строку дії воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 14.03.2022 №133/2022 строком на 30 діб, організація та проведення конкурсу в порядку та строки передбачені рішенням виконавчого комітету є неможливим, зважаючи на безпекову ситуацію в регіоні.

 

З огляду на зазначене, конкурс на зайняття посади директора КЗ Центр надання соціальних послуг «Родина» та посади директора Подільського міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування провести впродовж трьох місяців після припиняння чи скасування воєнного стану.

 

 

Заступник Подільського міського голови                                      Л.І. ЗАДОРОЖНА

з питань діяльності виконавчих органів ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора