Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області перенесено!

Дата: 22.03.2022 08:51
Кількість переглядів: 206

 

Оголошення

 

Рішенням Подільської міської ради Подільського району Одеської області «Про оголошення конкурсу на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області» та затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника  комунального закладу охорони здоров`я, що належить до власності Подільської міської територіальної громади» від 18.02.2022 р. № 241-І оголошено про проведення конкурсу на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області».

У зв’язку з введенням в Україні воєнного стану з 24 лютого 2022 строком на 30 діб відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022, та продовженням строку дії воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 14.03.2022 №133/2022 строком на 30 діб, організація та проведення конкурсу в порядку та строки передбачені рішенням міської ради є неможливим зважаючи на безпекову ситуацію в регіоні.

З огляду на зазначене,   конкурс на зайняття посади керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Подільської міської ради Подільського району Одеської області провести впродовж трьох місяців після припиняння чи скасування воєнного стану.

 

Заступник Подільського міського голови                                      Л.І. ЗАДОРОЖНА

з питань діяльності виконавчих органів ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора