Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У виконуючого обов’язки Подільського міського голови Олега Албанського відбулась планерка з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій.

Дата: 21.03.2022 15:19
Кількість переглядів: 232

 

 

У виконуючого обФото без описуов’язки Подільського міського голови Олега Албанського відбулась планерка з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій.

Майже місяць триває війна з російським агресором, але громада живе та працює. Так, на КВЕП «Подільськводоканал» перевірені всі станції, проводяться практичні заняття для працівників на випадок надзвичайних ситуацій. Вода у будинки подільчан подається безперебійно.

У зв’язку з тим, що закінчується ліміт газу, який виділений НАК «Нафтогаз» на березень поточного року КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» , опалення буде подаватись тільки вночі, так як в день температура повітря сягає +8 градусів тепла.  Максим Перлей, директор підприємства, зазначив, що немає необхідності закуповувати блакитне паливо поза лімітом, комерційна ціна якого вище 65 грн. за куб газу. Також в ході наради обговорювались питання облаштування підвальних приміщень багатоповерхівок.

Наголошуємо. Війна не звільняє від сплати комунальних платежів! Ваша сплата є великою підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах.

Із настанням сприятливих погодних умов, Подільськ щодня набуває все більш охайного і привабливого вигляду. КП «Зелене господарство» розпочинає комплексні роботи з догляду за зеленими насадженнями. Працівники КО «Благоустрій» прибирають проїжджу частину і тротуари від сміття і відсіву, який використовувався в зимовий період для боротьби з ожеледицею. Приводять до ладу і спортивні майданчики.

Алла Омельчук, начальник Управління економічного розвитку наголосила, що створена робоча група з питань контролю за цінами на продукти харчування, товари першої необхідності, лікарські засоби та пальне. В першу чергу звертатимуть увагу на встановлення надбавок на продукти і закупівельні ціни. Також було наголошено на тому, що в міські аптеки покращилась поставка ліків.

Продовжується надання допомоги нашим військовим та переселенцям. Так, Центр гуманітарної допомоги, станом на 15 березня, надав більше 5 тис. продуктів харчування, господарських товарів – більше, ніж 3,5 тис одиниць, одяг та взуття – 1,5 тис. одиниць, медикаментів – більше 800 одиниць. Якщо бажаєте долучитися до доброї справи та допомогти захисникам України та вимушеним переселенцям, чекаємо вас за адресою: вул. Соборна, 85 (Управління економічного розвитку).

На міські маршрути вийшли 11 автобусів, 5 з яких -пільгові. Продовжує курсувати і пільговий автобус Подільськ-Липецьке.

Продовжується і дистанційне навчання у закладах загальної середньої освіти. Онлайн-уроки відвідують 4007 тис. учнів.

Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі, всі соціальні нарахування виплачуються вчасно.

Подільська міська лікарня розпочинає планову госпіталізацію хворих.  У Центрі первинної медико-санітарної допомоги продовжується вакцинальна кампанія. Найближчими днями з’являться вакцини Pfizer та CoronoVac.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора