Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23  ЛЮТОГО  2022 РОКУ  ВІДБУЛАСЬ РОЗШИРЕНА НАРАДА ЗА УЧАСТІ КЕРІВНИКІВ  ВСІХ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІІЛІВ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ , КЕРІВНИКІВ  УСТАНОВ, ПІДПРИЄМСТВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗАДІЯНІ В ОРГАНІЗАЦІЇ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ.

Дата: 23.02.2022 17:14
Кількість переглядів: 260

23  ЛЮТОГО  2022 РОКУ  ВІДБУЛАСЬ РОЗШИРЕНА НАРАДА ЗА УЧАСТІ КЕРІВНИКІВ  ВСІХ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІІЛІВ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ , КЕРІВНИКІВ  УСТАНОВ, ПІДПРИЄМСТВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ЗАДІЯНІ В ОРГАНІЗАЦІЇ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ.

Зустріч проводив виконуючий обов’язки Подільського міського голови, секретар Подільської міської ради  Олег Албанський.

Нарада  була проведена у форматі діалогу  з метою спільного обговорення та подальшого розв’язання  нагальних  у громаді  питань  соціального, економічного, житлово-комунального спрямувань.

Олена Чернега, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин  розповіла, що  наразі визначено перелік  об’єктів поточного ремонту доріг громади  на 2022 рік та узгоджено перелік виготовлення   проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства.    Продовжується робота з тендерною  документацією.  

Підприємство  КВЕП «Теплокомуненерго» працює у звичному режимі,

Постановою №296   підприємствам теплопостачання України були встановлені ліміти на рівні  використання газу у відповідності до  аналогічного періоду  за три останні роки.  Максим Перлей, директор  КВЕП «Теплокомуненерго» зазначив, що подільське теплопостачальне  підприємство вкладається в ліміти, тому додаткового навантаження на міський бюджет щодо сплати за газ за ціною останньої надії  не буде. Підприємство розраховується за  постачання газу щомісячно  в повній мірі.   

Анатолій Корчовий, заступник міського голови з житлово-комунальних питань аналізував тему вилову та стерилізації безпритульних тварин в Подільську.  Наразі йде робота зі зверненнями громадян з цього приводу. Станом на 18 лютого  було виловлено 19  безпритульних  тварин (собак), проведена повна процедура  стерилізації, після   тварин повернуто  до колишніх  місць  перебування.

Обговорювали на нараді   і  заявки на  аварійні   ремонти    дахів  багатоповерхівок  житлового  фонду  міста. Директори  керуючих компаній -   Шепітко Василь та Перепелиця Олександр зазначили, що питання по аварійному ремонту покрівель під їх особистим контролем. З настанням теплої погоди такі   роботи виконуються першочергово. Також  за заявками  мешканців багатоповерхівок були проведені зачистка   підвалів та дахів.

 

Цікавився Олег Богданович і станом роботи Подільського міського ринку. Директор,  Людмила Голіченко зазначила, що з дня на день почнуться  ремотні роботи  даху молочного корпусу ринка .  

Про життя Липецького старостинського округу розповідала староста  сіл  Липецьке, Казбеки, Олександрівка Вікторія Лазаренко.  

Олена Музичук,  перший заступник міського голови-начальник фінансового управління зазначила, що  через недосконалу законодавчу базу, в громаді залишаються відкритими питання сплати податків власниками паїв, які самостійно не обробляють свої земельні ділянки та неофіційно здають іх для обробки іншим користувачам.  Спільно було прийнято рішення  зустрітись  з  аграріями  Подільської громади  та  спільно накреслити плани  щодо  наповнення бюджету громади.

Проводячи аналіз роботи соціальної сфери громади, Олег Богданович цікавився роботою Подільського департаменту соціальної сімейної політики та охорони здоровя. Директор, Алла Перепелиця  розповіла, що соцустанова активно допомагає  мешканцям Подільська  з усіх питань, які пов’язані з  допомогою, покращенням життя та добробуту  всіх верств населення, особливо незахищених  категорій.

Сергій Ткач , заступник начальника Управління освіти розповідав про освітні питання в громаді. Наразі епідситуація  покращилась, всі заклади освіти працюють в звичайному  режимі. На дистанційному навчанні перебуває два класи.

На останок Олег Албанський закликав всіх  активно підготуватись до Дня довкілля,  місячника озеленення, прибирання та благоустрою, які проходитимуть у   нашій громаді .   Аби з приходом першого тепла  наш  спільний дім  виглядав чисто та охайно.  Цьогоріч на меті  збільшити масштаби проведення  Толоки , залучити   всі установи, організації , підприємства громади всіх форм власності , підприємців , членів громадських організацій, молодь та всіх небайдужих людей, які  дбають  про свою малу Батьківщину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора