Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 лютого  2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Подільської міської ради, яке пройшло під головуванням виконуючого обов’язки Подільського  міського голови Олега Албанського.

Дата: 23.02.2022 13:42
Кількість переглядів: 231

22 лютого  2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Подільської міської ради, яке пройшло під головуванням виконуючого обов’язки Подільського  міського голови Олега Албанського. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Фото без описуНа засіданні членами  виконкому було прийнято низку рішень щодо соціального та правового захисту дітей. Розглянуто питання про створення постійно діючої комісії з контролю за дотриманням санітарно-епідеміологічного стану та благоустрою  на території Подільської міської територіальної громади  та про видачу ордерів на знесення зелених насаджень на території нашої громади.  А також про затвердження складу та положення координаційної ради з питань соціального захисту вразливих верств населення при виконавчому комітеті Подільської міської ради та про затвердження  складу та положення  спостережної комісії при виконкомі.  

Також було визначено перелік  об’єктів поточного ремонту на 2022 рік та узгоджено перелік виготовлення   проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства.  

Розглядались і питання виділення коштів  з бюджету громади на надання матеріальної допомоги на поховання. Проект рішення був  підтриманий  членами виконкому одноголосно.

Також  були підтримані і інші проекти рішень, серед яких  -   проекти рішень управління освіти  Подільської міської ради  щодо  покращення  харчування дітей  в закладах освіти громади.  

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора